Geniální crossover na Netflixu v seriálu „Riverdale“ spojí dva různé světy dohromady

Geniální crossover na Netflixu v seriálu „Riverdale“ spojí dva různé světy dohromady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po zrušení seriálu „Sabrinina děsivá dobrodružství“ se dospívající čarodějnice Sabrina objeví v šesté sezóně úspěšné série „Riverdale“. To se dozvíme v novém traileru, kde je vidět její příchod. To je možné díky tomu, že „Riverdale“ i Sabrina jsou ve stejném komiksovém vesmíru.

Sabrina v novém okolí

Dosud byly jejich sériové světy do značné míry oddělené (mimo drobných narážek a velikonočních vajíček) nebyly mezi sériemi „Sabrinina děsivá dobrodružství" a „Riverdale“ žádné souvislosti. Ale pak byla „Sabrina“ po čtyřech sezónách Netflixu zrušena – a nyní se kouzelná titulní postava rychle přesouvá do světa seriálu „Riverdale“. Upoutávka na šestou sezónu „Riverdale“ ukazuje příchod Sabriny Spellman.

To, že se v sezóně 6 objeví čarodějnice v „Riverdale“, s čímž si nadpřirozené věci konečně najdou cestu do rodného města Archieho (KJ Apa), Betty (Lili Reinhartová) a další, bylo již připraveno na konci 5. řady.

Hodně epizod před pauzou

Šestá sezóna „Riverdale“ začne na Netflixu 16. listopadu 2021 s velkolepou speciální událostí nazvanou „Rivervale“, která se skládá z pěti epizod za sebou – pravděpodobně se bude jednat o příběhový oblouk, který zahrnuje výstup Sabriny.

Poté se šestá sezóna „Riverdale“ pravděpodobně rovnou přeruší, než budou v roce 2022 pokračovat zbývající epizody nové sezóny.

 

Zdroj: