Emily v Paříži: Nový seriál Netflixu o mládí, módě a lásce pokračuje ve vyobrazení svobodomyslnosti žen dnešní doby

Emily v Paříži: Nový seriál Netflixu o mládí, módě a lásce pokračuje ve vyobrazení svobodomyslnosti žen dnešní doby
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Emily, mladá Američanka, přistává v Paříži, kde má pokračovat ve své práci, kterou dělala v Chicagu. Emily je expert na marketing a sociální média. Její noví francouzští kolegové, se kterými musí spolupracovat, z ní ale zrovna nadšení nejsou a doufají, že se jí zbaví.

Mladá neokoukaná herečka, která neodloží téměř nikdy úsměv

V hlavní roli nového seriálu se představí Lily Collins (31 let). Lily je dcerou britského muzikanta Phila Collinse, vystudovaná novinářka, která zkouší své štěstí ve filmovém průmyslu.

Mohli jste ji vidět v pokračování seriálu „Beverly Hills 90210“, nebo ve filmu „Zrození šampiona“, kde si zahrála po boku Sandry Bullock. Roli měla i v akčním thrilleru „Kazatel“, kde hrála po boku Christophera Plummera a Paula Bettanyho.

Čtěte také: Zajímavosti o Netflixu: jak se zrodil streamovací gigant

V roce 2017 získala nominaci na Zlatý glóbus za roli ve snímku „Pravda neplatí“.

Ze stejné tvůrčí dílny jako „Sex ve městě“

Tvůrce seriálu Darren Star je podepsaný pod úspěšnými sériemi jako je „Sex ve městě“ nebo „Beverly Hills 90210“. Příběh Emily je u diváků Netflixu velice oblíbený a není vyloučeno, že se fanoušci věčně usměvavé Emily dočkají pokračování.

Čtěte také: Pro všechny, kdo se rádi bojí, se chystá na Netflixu napínavá podívaná s hvězdným obsazením

Na co se těšit

Emily se snaží, aby ji měli všichni rádi, ale na nové spolupracovníky to působí jako vlezlost. Šéfová na její nové a fungující nápady trochu žárlí, stejně jako na její mládí a pozornost, kterou na sebe strhává, kamkoliv přijde. Emily neumí francouzsky a snaží se žonglovat mezi každodenními pracovními a soukromými vztahy.

Kromě toho je také posedlá Instagramem a díky tomu, že se věčně toulá po Paříži s fotoaparátem, má mnoho zajímavých fotek, které na její účet lákají nové sledující.

Čtěte také: Gentlemani dorazili na Netflix aneb co o jednom z nejlepších filmů současnosti nevíte

Seriál je zajímavý tím, jak zachází se světem komunikace, i když vytvoří trochu fiktivní představu o práci manažéra. Seriál ukazuje, jak funguje spolupráce s ovlivňujícími a luxusními značkami a zdůrazňuje, jak může mít příspěvek na Instagramu skutečně ekonomickou hodnotu. Jedná se o nové obchodní postupy, kterým starší generace tak úplně nerozumí. Jisté je, že právě tento obchodní styl má v budoucnosti velký vliv.

Půlhodinové epizody jsou svěží, velká pozornost je věnovaná módě. Emily má samozřejmě jako svobodná mladá žena trampoty s láskou, a ne zcela chápe francouzský styl manželkami tolerovaných milenek. A od toho má nové kamarádky, aby ji daly tu pravou lekci francouzských milostných vztahů.

Čtěte také: Netflix chystá další velký fantasy trhák Barbar Conan

„Emily v Paříži“ má několik společných bodů se seriálem „Sex ve městě“. Ten byl jeden z prvních seriálů, který vyprávěl o ženách, které se bez strachu pohybují po světě, drží pevně v rukou otěže své kariéry a bez předsudků si řídí svůj sentimentální a sexuální život. Seriál má sice předvídatelnou zápletku, ale Lilly Collins určitě představuje to, co by mnoho mladých žen chtělo být a pro příběh nemohla být zvolená lepší kulisa než Paříž.