Paralyzér a čerstvě vyhloubený hrob: Jakuba dnes v Ulici čekají perné chvíle

Paralyzér a čerstvě vyhloubený hrob: Jakuba dnes v Ulici čekají perné chvíle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních dnech Mára s Brunem pilovali plán pomsty vůči Jakubovi a dnes konečně přikročí k hrůznému činu. Natlačí Jakuba do auta a odvezou ho do lesa, kde na pana scenáristu čeká jeho vlastní hrob. V klidnějších zákoutích Ulice zatím Jirka přesvědčuje Lumíra, aby přijal post místostarosty.

Mára pohrozí Jakubovi pohřbením zaživa

Mára naláká Jakuba do auta a spolu s Brunem ho odvezou „na výlet“ do lesa. Luboš mezitím shání Kryštofa doma, ale nemůže se na něj dozvonit. Nedaří se mu odchytit syna ani na telefonu, jelikož Mára i Bruno si mobily pro jistotu nechali v Coolně, kterou z technických důvodů na dopoledne zavřeli. Tahle informace se přes Luboše dostane k Tonymu, jenž pochopitelně nebude ani trochu rád.

Mára shodí Jakuba do vyhloubeného hrobu uprostřed přírody a pohrozí mu paralyzérem. Stačilo by ho na pár minut znehybnět, aby mohli dokončit dílo a pohřbít ho zaživa.

Jestli se od Vojty a celé rodiny nebude držet dál, tahle hrozba se naplní, jasné? Jakub urychleně přikyvuje z polohy vleže, a když Bruno s Márou konečně odejdou, rozbrečí se jako dítě. Bez telefonu a jakýchkoli prostředků je nucen vyhledat cestu z lesa po svých a na silnici stopovat auta.

Bruno začne o akci pochybovat. Bojí se, jestli to kapánek nepřehnali. Vždyť za výhrůžky smrtí by mohli jít do vězení. Co když je Jakub udá?

Skyler flirtuje s Frantou a duch Světlany straší Chrise

Bára dnes odlétá a Franta se v prázdném bytě cítí dost osaměle, a tak zavolá Skyler a nabídne se, že vyzvedne Chrise ze školky a vezme ho k sobě. Anička ráno přinese kakao, kávu a koblížky, aby Chrisovi a Skyler dopřála první dobrou snídani v novém domově. Vnouček je ale málomluvný a prý za to může podivuhodný duch, kterého v noci spatřil na stropě. Kvůli němu se s mámou vůbec nevyspali.

Anička se o takzvaném duchovi později zmíní Evě, když za ní přijde do bistra, aby se pochlubila s novým kožichem od Miloše. Jejich rozhovor náhodou zaslechne Mário, jenž se zmínky o duchovi okamžitě chytne. Podle něj je to Světlana, kterou s Vendulou kdysi vyvolali.

Chrisovi se od táty vůbec nechce domů, jelikož má z ducha upřímný strach. Nezdá se, že by si jen vymýšlel. Franta tedy nabídne Skyler, aby synka nechala přespat u něj. Spolu si pak otevřou lahev vína a Skyler přes okraj skleničky začne na Františka házet flirtující pohledy. Co má za lubem?

Pozor na to, Franto. Ať tady nemáme nevěru. Zdroj: TV Nova

Jirka Hložánek chce Lumíra na post místostarosty

Vilma je v lázních, a tak se Kateřina nezdráhá navštívit Lumíra. Přinese s sebou dortík pro Lexíka a pozdraví se s Ingrid, která pak chlapce převezme, aby Lumírovi s Kateřinou dopřála romantickou chvilku o samotě. Bohužel jim ji přeruší mladý Hložánek toužící konečně uzavřít koalici.

Bez Tondy je domluva s Neúplatnými daleko snazší. Jirka chce obsadit post místostarosty a poprosí Lumíra o radu, ačkoli by na tu pozici nejraději dosadil přímo jeho. Lumír nemá zájem, ale je zřejmé, že debata na dané téma ještě neskončila…

Přijme Lumír Jirkovu nabídku? Zdroj: TV Nova

Ingrid zítra nebude moci pohlídat Lexíka – zrovna když má Lumír tolik zařizování a všelijakých schůzek. Kateřina se nabídne jako náhradní chůva, pokud tedy nebude Lumčovi vadit, že bude kluka hlídat v hospodě. Není to právě nejvhodnější prostředí, ale Lexík souhlasí, což je koneckonců to hlavní.

Zdroj článku:
  • Autorský text