Ulice: A je to tady. Skyler chce Frantu zpět! Bára jí navíc dává skvělou příležitost se o to pokusit

Ulice: A je to tady. Skyler chce Frantu zpět! Bára jí navíc dává skvělou příležitost se o to pokusit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Denis se chce vidět s Kristýnou. Ta vůbec netuší, co může být tématem. Právě, když se díky Marii trochu vzchopí, dostane od Denise zprávu. Luděk by jistě věděl. Skyler si uvědomila, že udělala velkou chybu. Může se snažit to napravit, Bára totiž odjíždí do Izraele. Takový bude 4333. díl.

Dalo se očekávat, že Luděk Kristýnino rozhodnutí nenastoupit na školu nenechá jen tak. Nejprve zjišťuje, jak dlouho už Adam s Blankou vědí, že Kristýna zamýšlí změnit plány. Diví se, že mu ani jeden z nich neměl potřebu to říct. Zatímco Vanda lítá kolem kufrů, aby na jejich dlouhou cestu nic nezapomněli, Luděk má naplánovanou úplně jinou aktivitu. Jde za Denisem, aby mu promluvil do duše.

Chce po něm, aby opustil krámek a odjel někam pryč, aby na něj Kristýna mohla zapomenout. Denis nevidí důvod, proč by měl Luďkovi vyjít vstříc, má zato, že jsou s Kristýnou již v pohodě. Luděk mu proto objasní, že Kristýna až tak v pořádku není, když se chce kvůli němu vzdát všech snů a školy. Denise tato informace zaskočí a začne nad ní přemýšlet. Později Kristýně napíše. 

Zdroj: TV Nova

Kristýna volá o pomoc. Potřebuje si promluvit s někým, kdo ji nebude dokola prosit a tlačit na ni, aby školu alespoň zkusila, aby to nevzdávala. Kristýna proto píše babičce. Chce se s ní sejít, protože potřebuje její babičkovské rady.

Marie jí snad jako jediná alespoň trochu vidí do duše, nepřemlouvá ji, netlačí na ni, chápe, že má teď zmatek v hlavě a bolest v srdci. Nezáleží na tom, co si budou myslet ostatní, nebo jestli je svým rozhodnutím zklame, záleží jen na ní, co cítí, že potřebuje udělat. Marie slíbí vnučce, že se pokusí domluvit Blance. S Luďkem jistě nic neudělá.  

Nebudu se vnucovat. S tím Bára ráno odchází do práce. Frantovi se vůbec nepodařilo vysvětlit jí, že jí nechce zatěžovat finančními záležitostmi týkající se Chrisovy školky. 

Vzápětí volá Skyler, že potřebuje udat Chrise. Má jet fotit zakázku do Mladé Boleslavi a Chris s ní nechce jet. Franta má zrovna celý den volno, a tak se syna rád ujímá. Bára se vrátí domů dřív a najde tu Skyler s Chrisem, kteří se s ní oba zase baví, jakoby se nic nestalo. Jakoby ji Chris neobvinil z plácnutí, nekousnul ji, a jako kdyby na ni Skyler neházela všechnu vinu. Skyler je stejně nestálá osoba. Později se na návštěvě Aničce svěří, že tenkrát udělala velkou chybu, že Frantu opustila kvůli jinému. Dnes by už takovou chybu určitě neudělala.  

Zdroj: TV Nova

Anča chce zrušit víkend, na který měla odjet s Evou. Ta měla skvělý nápad na wellness výlet, pobyt na Moravě s návštěvou sklípku, ochutnávkou vína, masážemi a dobrým jídlem. Chce na něj odjet právě s Aničkou, aby si obě odpočinuly a načerpaly nové síly. Anička však jednou pozvala Chrise do aquaparku a udělalo to vítr v její peněžence. Stornovala i návštěvu u kadeřnice. O peníze Skyler však říct nechce, je jí to hloupé, když se sama nabídla. Asi by ani neuspěla, protože Skyler zatím nemá peníze ani na novou školku, na kterou Frantovi slíbila, že mu bude přispívat.

Zdroj článku:
  • Autorský text