Magda natáčí video pro dobrou věc, Roman s Viktorem dělají pravý opak. Jak ublíží Šímovi tentokrát?

Magda natáčí video pro dobrou věc, Roman s Viktorem dělají pravý opak. Jak ublíží Šímovi tentokrát?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Magda se dnes pokusí přijít s nápadem na pomoc mobilním hospicům a natočí poťouchlé video ve svatebních šatech, Roman a Viktor odchytí Šimona na rampě. Přimějí ho, aby se svlékl, a pak si ho natočí na mobil. Jestli jim chlapec nezaplatí, bude se jeho utrpením bavit celý internet.

Tyrani přepadnou Šímu a natočí si ho na video

Včera večer došlo k nepříjemné hádce mezi Gábinou a Šímou. Chlapec mámě vpálil, že mu zničila život, když ho vytrhla z domova v Berlíně a nutí zůstávat v Praze, ale dnes ráno se jí omluví a dodá, že by rád přestoupil na jinou školu. Gábina se mu opatrně a nekonfliktně pokusí vysvětlit, že na to není vhodný čas. Poprosí ho, aby zkusil vydržet alespoň do konce roku, a pokud si ani do té doby ve škole nezvykne, umožní mu přesun jinam.

Šíma doufá, že konečně bude mít na Romana s Viktorem nějakou páku, když si je natočí přímo při činu. Vytáhne mobil ve chvíli, kdy se mu kluci pokusí sebrat další peníze, a protože kolem zrovna proběhne Otík, tyrani nemají možnost tomu zabránit. Odejdou a Šimon se zaraduje, že alespoň jednou zvítězil.

Ještě netuší, že šikanátoři si ho najdou i na rampě, kde ho nejen zbijí, ale přimějí svléknout oblečení. Natočí si ho, aby mu oplatili jeho dřívější opovážlivost.

Šíma se pokusí volat o pomoc, ale pohrůžky Romana a Viktora spolehlivě odradí všechny přihlížející. Zatímco v pozadí tak dále jezdí teenageři na koloběžkách a nerušeně se baví, Šimon zažívá skutečné peklo.
Tyrani slíbí, že posměšné video nezveřejní, pokud jim bude Šíma nadále poslušně platit. Že nemá, kde by peníze sehnal, je vůbec nezajímá. Chlapec najde doma ve skříni máminu obálku plnou peněz. Zatím z ní nic nesebere, protože Gábina s Jirkou se vzápětí objeví ve dveřích. Zkusí to ale příště, až se naskytne příležitost?

Magda točí docela jiné video – ve svatebních šatech

Paní Koláčková vnukla Magdě zajímavou myšlenku a ona se teď snaží natočit video, aby vybrala peníze na podporu mobilních hospiců. Je však náročné vymyslet něco opravdu zajímavého, co by lidi nadchlo a přimělo trochu pustit chlup. Otík snaživě pomáhá s realizací kreativních nápadů a jeden je bláznivější než druhý. Důležité je zvolit vhodné oblečení, a když Ota objeví mezi Magdinými věcmi i dosud nepoužité svatební šaty, má rázem jasno. Navrhne kamarádce, aby ve svatebních šatech a s klávesami přes rameno chodívala po pražských hospodách a vyhrávala hostům na přání. Něco tak ztřeštěného přece musí zaujmout! Magda o tom ale není zcela přesvědčená a zdráhá se první pokusné video ukázat Prokopovi.

Proč se Magda zdráhá ukázat video Prokopovi? Zdroj: TV Nova

Vítkova firma nestíhá, bude muset platit penále?

Vítek má poslední dobou práce až nad hlavu. Firma je úspěšná a přijímá jednu objednávku za druhou, což ovšem znamená také spoustu dřiny navíc. Bohužel jí také schází schopní zaměstnanci a vypadá to, že Miloš a Vítek budou muset platit penále z prodlení. Tomu by se Vítek vážně rád vyhnul, a tak se nakonec zapojí do manuální práce sám. Jeho záda – a vlastně celý člověk – mu za to nepoděkují a velký rozdíl to nakonec stejně neudělá.

Jak si Vítek poradí v náročné situaci? Zdroj: TV Nova

Anežka mezitím prosí mámu, aby jí konečně zrušila zákaz setkávání s Žofkou a Svatkou. Iva uzná, že se dcera dostatečně vytrestala a poučila, a tak jí vyhoví.

Zdroj článku:
  • Autorský text