Vzpomínáte, jak probíhala Výměna manželek v Ulici?

Vzpomínáte, jak probíhala Výměna manželek v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Reality show Výměna manželek se za dobu svého vysílání dočkala obliby tak velké, že byla využita i při natáčení seriálu Ulice. Stalo se tak už v roce 2008, kdy manželé Bára a Tomáš Jordánovi prožívali těžké chvíle. Pamatujete, jak to tehdy probíhalo

Byl to nápad Tomášovy matky

Začalo to 14. dubna 2008 v Praze, kde Bára s Tomášem (Tereza Brodská a Petr Vacek) prožívali vážnou manželskou krizi. Tomášova maminka (Milena Dvorská) usoudila, že takhle už to mezi nimi dál nejde. Přihlásila je do Výměny manželek. Věřila, že možnost vyzkoušet na chvíli jiné manželské prostředí pomůže jejímu synovi uvědomit si, jaký poklad v Báře má.

Jordánovi si měli vyměnit partnery s Jarešovými (Marie Málková a Maroš Kramár). Obě rodiny se navzdory pochybnostem obrnily odvahou a výzvu přijaly. Tomáš usoudil, že mu tak rázný a neobvyklý krok pomůže Báru přimět, aby s ním začala normálně komunikovat. Bára si od toho, upřímně řečeno, už nic neslibovala, přesto s účastí souhlasila. Neobešlo se to však zcela bez komplikací. Zatímco ona začala psát „manuál“ pro náhradní manželku, Tomáše čekal pěkně nepříjemný úkol – povědět o účasti v reality show své přítelkyni Hance.

Jak Výměna manželek ovlivnila dění v Ulici?

První dojmy z výměny si mohli diváci utvořit již ve středu 16. dubna 2008, kdy byl odvysílán díl Ulice s názvem Konec zkoušek. Po několik dalších dní pak sledovali, jak se populárním postavám ze seriálu daří na neznámém území. Jak celou situaci prožívala Bára, to zůstávalo spíše tajemstvím, protože odjela pryč k jiné rodině. Diváci si vychutnávali hlavně dění u Jordánových doma, kde Tomáš se svou dočasnou manželkou Nikol musel čelit vrtochům náladové pubertální dcery Terezy. Ta předváděla před kamerami vskutku nezapomenutelnou show.

Povedlo se šarmantnímu fotografovi Karlovi zapůsobit na Báru, zatímco byla pryč od Tomáše a dětí? Našel Tomáš pochopení alespoň v rázné Nikol? Vytoužených odpovědí se divákům dostalo v onom díle Ulice z 24. dubna, jenž nesl název Osm očí. Toho dne se účastníci reality show setkali tváří v tvář, aby si upřímně popovídali o svých pocitech a dojmech z posledních deseti dnů. Z očí do očí si vše vyříkali v pražském hotelu Regina.

Co si o natáčení reality show myslely hvězdy Ulice?

Jak to nakonec mezi Bárou a Tomášem dopadlo, to všichni víme. Rozešli se a každý si našel nového partnera. Svá pozitiva natáčení Výměny manželek v Ulici ale určitě mělo, minimálně pro Maroše Kramára, jenž se prostřednictvím této role podíval do zákulisí úspěšného seriálu. Rád se tenkrát na place setkal s Terezou Brodskou. Znali se řadu let, ale do té doby spolu ještě nic netočili. Také Tereza si společné natáčení pochvalovala. S profesionály, kteří mají navíc smysl pro humor, je vždy radost pracovat.

Petr Vacek byl rovněž vděčný za šanci poznat prostředí známé reality show. Ve skutečném životě by do něčeho podobného ale zřejmě nešel. Někomu může připadat zajímavé vyměnit si na chvíli manželku s jiným mužem, ale on pevně věří, že mu to nanečisto v seriálu bohatě stačilo.

 

Zdroj: