Netflix: 3 novinky, které najdete na oblíbené platformě příští týden

Netflix: 3 novinky, které najdete na oblíbené platformě příští týden
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste zůstali věrnými diváky Netflixu, příští týden se můžete těšit na novou oblíbenou sérii o šílených hollywoodských makléřkách, které umí hrát pořádně tvrdou hru, aby uspěly ve světě obchodu. Fanoušci sci-fi seriálu mají hned dvojitou porci nových epizod seriálů.

Ruská panenka (Russian Doll)

Sci-fi seriál USA, 2019-2022, druhá série startuje ve středu, hodnocení první série 75 %

Natasha Lyonne, zdroj Netflix Media Center

Uplynuly čtyři roky, co Nadia (Natasha Lyonne) a Alan (Charlie Barnett) společně unikli z časové smyčky smrtelnosti. Druhá řada seriálu Ruská panenka bude pokračovat ve zkoumání existenciálních témat prostřednictvím často humorné a sci-fi optiky.

Nadia a Alan se noří hlouběji do své minulosti prostřednictvím nečekaného časového portálu umístěného v jednom z nejznámějších míst Manhattanu. Zpočátku to prožívají jako stále se rozšiřující dobrodružství, ale brzy zjistí, že tato mimořádná událost může být něco víc a musí společně hledat cestu ven.

Oblíbený námět časové smyčky sice není nic nového pod sluncem, ale pokud bude 8 nových epizod pokračovat ve stejném duchu jako první série, rozhodně je o zábavu postaráno.

Yakamoz S-245

Sci-fi seriál Turecko, 2022, první série má 8 epizod a přichází ve středu

Svižný příběh sci-fi plný akčního dobrodružství se odehrává v atraktivním prostředí někde hluboko v moři.

Svobodomyslný potápěčský instruktor a mořský biolog Arman se chystá připojit k výzkumné misi na palubě ponorky. Když však slunce začne zabíjet všechny lidi na souši, Arman a jeho vědecká posádka se musí rychle dostat na palubu vojenské ponorky, aby přežili. 

Když se snaží zjistit, co se děje a jaké je skutečné poslání vojenské ponorky mezi posádkami – zejména mezi Armanem a druhým velitelem Umutem vzniká napětí. Arman bude nejen bojovat, aby zůstal naživu, ale také dostane druhou šanci s láskou svého života.

Na konci toho všeho se dozví, že je hrdina, vůdce a legenda.

Makléři z Hollywoodu (Selling Sunset)

Reality show USA, 2022, nová desetidílná série (5) už v pátek

realitní makléřky u nemovitosti, zdroj: Netflix Media Center

Nejlepší realitní makléři The Oppenheim Group jsou zpět! Selling Sunset, reality série Netflix odehrávající se ve světě špičkových nemovitostí v LA, sleduje sedm nejúspěšnějších realitních makléřek ve městě, které všechny pracují pod jednou střechou v agentuře č. 1 v Hollywood Hills a Sunset Strip. 

Tvrdě pracují, protože soutěží s konkurenčním trhem v LA a mezi sebou navzájem. Tyto dámy udělají, co je potřeba, aby svou partii vyhrály, a přitom se snaží zachovat svůj osobní život nedotčený. V této sezóně se dámy potýkají s ještě více ohromujícími sídly, šokujícími novými románky a výbušnými pravdami, které navždy změní jejich životy, vztahy a kariéry. 

Zdroj článku: