Milujete reality show? Pak vám na Netflix nesmí uniknout Queer team

Milujete reality show? Pak vám na Netflix nesmí uniknout Queer team
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste propadli kouzlu Netflixu a milujete také emocemi nacpané reality show, pak vám jistě neunikla ani show s názvem Queer team. Pojďte se s námi podívat, o jakou show se jedná a proč by vám neměla uniknout.

Queer team (původní název Queer eye) je americká televizní reality z roku 2018

Geniálně připravená parta pěti účinkujících se nebojí ukázat ty nejlepší tipy, nádherné proměny plné emocí, nadšené odhalení nebo cokoliv dalšího, co jen od televizní reality můžete čekat.

Nejlepší moderátoři reality TV

Queer team by rozhodně nebyla ta správná show bez těch nejlepších účinkujících. Správná „pětka“, která se k sobě až neskutečně hodí, je složená ze skvělých jmen: Antoni Porowski, Tan France, Jonathan van Ness, Bobby Berk, Karamo Brown a Todrick Hall.

S každou sérií jsou epizody lepší

To, že je každá série o něco lepší, dokazují hlavně recenze nadšených diváků: „Po druhé sérii zvyšuji hvězdičky na 5“, komentuje jeden z diváků s nadšením show na konci druhé série. Vyzdvihuje skvělé zpracování make-over žánru i skvělé akceptování druhých a jejich emocí. Taková recenze jasně dokazuje, že vám nesmí uniknout jediný díl!

Typ zpracování tématu proměny se líbí většině diváků. Označují show za tu nejlepší, která vůbec na Netflix běžela. Diváci skvěle hodnotí i složení týmu, to se Netflix povedlo asi ze všeho nejlépe. Diváci se tak často velmi pobaví nad vtipností moderátorů, ale zamilují si také jejich lidskost a upřímnost. Možná proto se často dojímají nad scénami, kdy přichází moment překvapení.

Čeští diváci se v recenzích také často zmiňují o faktu, že z tak skvělé reality show by se měla poučit naše česká scéna. Na místní televizí reality show se totiž většinou nedá dívat. Chybí autentičnost, lidskost a upřímnost k účinkujícím.

Zdroje článku: