Borat 2 je tady. Objeví se ještě před americkými volbami

Borat 2 je tady. Objeví se ještě před americkými volbami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sacha Baron Cohen se nechal dlouho přemlouvat, než pustil do světa oficiální informaci o tom, že natočil druhého Borata. Snímek bude k vidění již za nedlouho, Amazon k němu koupil práva a pustí ho do světa již během října.

Kazašský dokumentarista

Už nějakou dobu se spekulovalo, že Cohen opět pracuje na komediálním Boratovi. Lidé po celé Americe jej totiž vídávali v převleku kazašského dokumentaristy. Bylo více než jasné, že se něco chystá. Nic ale stále nebylo oficiální, a tak jediné vodítko, které bylo k dispozici, bylo rychle se šířící virální video, ve kterém řídí Borat velké SUV v Los Angeles.

Hledal vhodného producenta

Další stopa vedoucí k tvrzení, že vzniká druhý Borat, se objevila z řad lidí ze showbusinessu. Některé bulvární weby pak práskly, že Cohen se spojil již s několika producenty, aby pro svůj nový počin našel toho pravého. A našel. Práva k filmu nakonec zakoupil Amazon. Ten se s novou zprávou ihned pochlubil a ujistil své diváky, že počin na svém streamu zpřístupní dokonce již během října!

Název bude stejně ztřeštěný jako u jedničky

Všichni známe první počin Cohena pod názvem „Borat.“ Skutečný název je ale mnohem delší. Zní takto: Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu. Hmm, to si asi jen tak nezapamatujeme. Dvojka na tom bude podobně. Zhruba ji lze přeložit takto: Borat: Dar pornografické opice vicepremiérovi Mikhaelu Pencovi ku prospěchu nedávno poškozenému kazašskému národu. Jak bude znít oficiální překlad zatím však není známo.

I v případě dvojky se dá očekávat, že snímek bude plný kontroverzí a opět rozvíří vody americké společnosti. Tím, že vyjde těsně před volbami, se i podle názvu dá vysledovat, že si vezme na paškál i Donalda Trumpa. Jsme tedy zvědaví, jak to nakonec bude vypadat.