Diskuze

Penny, super kráska od vedle

Pokud jste zarytými fanoušky Teorie velkého třesku, pravděpodobně jste si všimli neméně důležité postavy, než jsou čtyři podivíni – Penny. Co možná o této okouzlující seriálové postavě nevíte?
Zpět na celý článek

Pokud jste zarytými fanoušky Teorie velkého třesku, pravděpodobně jste si všimli neméně důležité postavy, než jsou čtyři podivíni – Penny. Co možná o této okouzlující seriálové postavě nevíte?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Přichází soutěž o titul Lego Masters 2022 a půl milionu korun, k tomu soutěž pro všechny, kdo milují magické kostičky
02.06.2022

Přichází soutěž o titul Lego Masters 2022 a půl milionu korun, k tomu soutěž pro všechny, kdo milují magické kostičky

Stavebnici Lego není třeba představovat. Tento fenomén, který baví děti i dospělé už 90 let, pochází z dílny dánského tesaře, který chtěl začít...

Ondřej Brzobohatý jako Adam Kábrt ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným
06.07.2022

Ondřej Brzobohatý jako Adam Kábrt ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným

Talentovaný hudebník Ondřej Brzobohatý, jehož písně se řadí mezi nejkvalitnější tvorbu současné hudební scény, si střihl také několik seriálových...

Výměna manželek: Dokázala Simona z dětského domova ve svém životě něco změnit, když pochopila, jak má vypadat rodina?
22.04.2022

Výměna manželek: Dokázala Simona z dětského domova ve svém životě něco změnit, když pochopila, jak má vypadat rodina?

Simona, která žije s opilcem Františkem, tvrdila, že se v dětském domově nenaučila ani skládat oblečení a vlastně netuší, jak má dobře vedená...

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel
28.05.2022

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...

Vyváže se Sára ze spolupráce s Ričim?
03.06.2022

Vyváže se Sára ze spolupráce s Ričim?

Sára je v pořádném průšvihu. I když se zdálo, že si dala všech pět dohromady a od Ričiho se na poslední chvíli distancovala, je příliš pozdě. Riči...

Jihoamerický seriál skončil masivním otevřeným koncem, ale Netflix nezklame: 2. řada bude
05.05.2022

Jihoamerický seriál skončil masivním otevřeným koncem, ale Netflix nezklame: 2. řada bude

To, že velké americké produkce jako „Bridgertonovi“ a „Zaklínač“ jsou hity na Netflixu, není žádné překvapení. Ale i stále více mezinárodních...

Manželský pár z Ulice: Zamakali na sobě a vypadají skvěle. Jak to jenom dokázali?
16.07.2022

Manželský pár z Ulice: Zamakali na sobě a vypadají skvěle. Jak to jenom dokázali?

Špatně se mi dýchá, necítím se už vůbec dobře ve svém těle, opět mám větší velikost. To je pár důvodů, které si řekli Pavel s Vendulou, zalarmovali...

Druhé nejdůležitější ocenění roku: Zlaté maliny
28.03.2022

Druhé nejdůležitější ocenění roku: Zlaté maliny

Od covidové pandemie je konec března období zlatých sošek. V Hollywoodu se slavnostně rozdávají Oscary za nejlepší filmy posledního roku. Ve...

Pár žhavých novinek, které najdete už příští týden na Netflixu
27.03.2022

Pár žhavých novinek, které najdete už příští týden na Netflixu

Japonská animovaná tvorba má ve světě velký ohlas a slouží jako vzor a inspirace ostatním tvůrcům. Humorný příběh o požitcích v lázních přivádí na...

Bude Tonda Hložánek Lumírovi závidět jeho novou ženu Kateřinu?
23.06.2022

Bude Tonda Hložánek Lumírovi závidět jeho novou ženu Kateřinu?

Vztah Lumíra a Kateřiny jenom kvete. Ačkoliv je teď čeká delší odloučení, diváci si mohou být jisti, že tohle ti dva ustojí a po prázdninách už...

Diskutujte

Nejnovější diskutované