Idris Elba se objeví v nové roli tajného agenta. Jak si povede?

Idris Elba se objeví v nové roli tajného agenta. Jak si povede?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Společnost Apple právě zakoupila práva k novému snímku, ve kterém se představí oblíbený britský herec Idris Elba v roli akčního agenta. Jak se v této nové roli osvědčí?

Další filmová výzva

Poté, co se loni blýsknul ve snímku Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, si střihnul roli i v kontroverzním filmovém počinu Cats. Tento rodinný muzikál za loňský rok dostal tolik anticen s názvem Zlatá malina, že by si z nich tvůrci mohli klidně udělat zavařeninu. Idris Elba se nebojí nových výzev a rád se pouští i do nových spoluprací. Po veleúspěšných snímcích z rodiny Avengers si nyní zahraje hlavní roli akčního hrdiny v nově připravovaném filmu.

Bude z něj tajný agent

Nový snímek právě zakoupila společnost Apple. Ta se snaží rozšířit svou nabídku původního obsahu, a proto se rozhodla, že zpracuje nový akční snímek. Film dosud nedostal název. V podstatě jedna z mála informací, co je zatím jistá, je, že scénář má na svědomí tvůrce The Daily Show, Travon Free. Má se jednat o špionážní thriller s prvky romantiky, který se bude odehrávat v Africe. Prozatím probíhá shánění vhodného režiséra.

Slavný Luther

Idrise Elbu jste si možná oblíbili jako drsného detektiva z Londýna, kde pracuje Útvaru pro těžké zločiny. Vnitřně rozervaný hrdina si často kromě složitých kriminálních případů řeší i své vlastní démony je člověk, který práci obětoval vše. Neobvyklé metody vyšetřování a naprostá ignorace zavedených postupů z něj dělají jedinečnou osobnost, co se snaží vzít spravedlnost do svých rukou. Za svůj výkon v tomto seriálu Idris Elba získal prestižní ocenění Zlatý glóbus.

Než se nový snímek pro Apple natočí, můžeme si ještě Elbu vychutnat ve filmu Concrete Cowboys, který se co nevidět objeví na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Kdo zná dílo Jamese Gunna, Idrise Elbu objeví i v pokračování Sebevražedného oddílu – ten bude mít premiéru příští rok.