Kam se ze seriálu Ulice vytratila Boženka Puklická?

Kam se ze seriálu Ulice vytratila Boženka Puklická?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Boženka Puklická dodávala škole neodmyslitelný ráz. Měla vše pod palcem, a to se přitom nemusela ani moc snažit. V ředitelském křesle vystřídala Miriam Hejlovou a ji zase vyšoupla Irena Landová. Diváci si jistě pamatují na poslední dějové linky herečky Lucie Juřičkové v Ulici. Kam se potom poděla? 

Božence Puklické přidělával vrásky její syn Otík 

Boženka Puklická byla v učitelském sboru známá pro svou ráznost i schopnost pochopení. Velkou oporou byla například pro Terezu Jordánovou, která jako mladá učitelka ve škole teprve začínala a chvíli trvalo, než se s novým prostředím sžila. Byla to právě Boženka Puklická, která vždy dělala vše pro to, aby vztahy v učitelském sboru prospívaly. O to větší rána to pro ni byla, když jí později Tereza Jordánová sdělila, že do zahraničí za svým partnerem Davidem odjede s nečekaným předstihem. 

Největším oříškem pro Boženku Puklickou byl její rozlítaný syn Otík. Ten v začátcích svého působení v Ulici zodpovědností rozhodně nepřekypoval. Byla to právě Boženka, kdo ho naháněl a sháněl po všech čertech v době, když nebyl na svém místě. On Otík měl totiž maličko problémy i s docházkou do zaměstnání. Postupem času se však vyprofiloval v celkem správného chlapa.

Kam se Boženka Puklická poděla? 

Ačkoliv měla vždycky spoustu energie, nastaly chvíle, kdy škola začala Božence přerůstat přes hlavu. V těchto chvílích na tom Boženka nebyla úplně zdravotně nejlépe, a proto taky souboj mezi ní a Irenou Landovou, která ji chtěla vyšoupnout z ředitelského křesla, vzdala. Odebrala se do důchodu a naplno se věnuje vnoučátku. Sem tam o ní v kabinetě ještě padne zmínka. To proto, že žije s Mojmírem. Není ale vůbec vyloučeno, že se herečka Lucie Juřičková v Ulici znovu neobjeví. Třeba se Otíkovi znovu splaší hormony a Boženka Puklická bude znovu muset zasáhnout.

Zdroj článku:
  • Autorský text