Eva Burešová na autogramiádě po boku Lucie Polišenské. Jde o signál, že se stále považuje za součást hereckého týmu ZOO?

Eva Burešová na autogramiádě po boku Lucie Polišenské. Jde o signál, že se stále považuje za součást hereckého týmu ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci tak mohli po dvouměsíční pauze, kdy se oblíbená herečka stáhla do soukromí, opět hvězdu TV Prima, herečku, zpěvačku a pro mnohé hlavně představitelku trochu praštěné Viky vidět naživo v pražské Fashion Outlet Aréně.

Zájemců o podpis nebylo málo, a tak si museli vystát pěknou frontu. Eva rozdávala úsměvy a rozhovory. Na kameru přiznala, že má stále 10 kg navíc a hubnutí už ji nejde tak rychle, jak to šlo po prvním porodu. Zvolila si ale velice dobrý outfit, a tak ji málokdo uvěřil, že má ještě pár kilogramů navíc.

Eva vypadala velice spokojeně a pochvalovala si, že její druhorozený syn Tristan je velice hodné dítě a stejně jako tomu bylo u staršího Nathana, vůbec nezlobí. Na kameru pro ShowTime se svěřila, že se jí po porodu hodně zhoršil zrak a označila se za „slepou“. S tímto problémem už se setkala po prvním porodu a teď je zhoršení zraku ještě horší.

Eva se také na kameru zmínila, že má i po dvou měsících stále velké břicho, ale nijak se tím neznepokojuje a nechává věcem přirozený průběh. Zmínila se, že si období, kdy nepracuje, užívá hodně na své velké zahradě, takže je patrné, že už s přítelem Přemkem Forejtem začala žít v novém domě na venkově, který si spolu před pár měsíci pořídili.

Eva je také velice aktivní na sociálních sítích, kde hlavně děkuje všem fanynkám za podporu a přání k narození potomka. Ona sama se snaží fanynky podporovat a povzbuzovat, aby si mateřství užívaly a neřešily nepodstatné věci jako je nadváha, bříško, strie nebo jizvy.

Sama uvádí, že měla celé těhotenství náročný program a musí být svému tělu vděčná za to, že to vše vydrželo a umožnilo jí opět zažít nepopsatelný pocit štěstí, který přináší narození dítěte.

Burešová, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Herečka je známá tím, že se ráda dělí o své intimní pocity, nedávno třeba popsala své šestinedělí, které je podle ní moc krátké a chtěla by si tuto emocionální bouři vychutnávat déle.

Zatím není známo, kdy má v plánu se vrátit k natáčení, ale určitě si bude chtít mateřství užít, protože je na ní vidět, že jde v současnosti o životní prioritu. Jak tvrdí, nezanedbává ani přítele a nepatří mezi ženy, které po porodu zapomenou, že existují i jiní lidé než jejich dítě. Snaží se tak svou pozornost spravedlivě rozdělit mezi děti a přítele.

Zdroje článku: