Drbárna ze ZOO: Další pokus o únos Kamilovi nevyšel, Charlie bránil Dominiku vlastním tělem

Drbárna ze ZOO: Další pokus o únos Kamilovi nevyšel, Charlie bránil Dominiku vlastním tělem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky přemlouvá Filipa, aby odešel ze zoo a věnoval se jen muzice, která ho evidentně baví víc než věčné přesčasy v zoo. Viky má pocit, že vydělává dost, aby mohla Filipa v rozjezdu kariéry podpořit. On je z jejího návrhu trochu zaskočený a chce si to promyslet.

Franta už se naplno vžil do řecké atmosféry a konečně Sylvě oznámil radostnou událost, že odjíždí už další den do luxusního resortu v Řecku. A Sylva se samozřejmě na takovou dovolenou těší. To do okamžiku, než zjistí, že se Fanda kvůli dovolené zadlužil u Hrubého.

Fanda má doma průšvih

Na rozdíl od Fandy, Sylva si moc dobře uvědomuje, že taková půjčka není úplně nejlepší rozhodnutí. Hned to také schytá Sid a Adam. O všem věděli a nechali Fandu, aby svůj nápad realizovat. Marně se oba bránili, že se snažili to Kolmanovi rozmluvit. Sylva je přesvědčená, že stačilo, aby jí to řekli. Jenže když to mělo být překvapení, je jasné, že mlčeli.

Sid se cítila trochu provinile, a tak jí napadlo, že by na dovolenou mohla odjet Alice, která po aféře s Mártym jen chřadne. A samozřejmě by ji doprovodila babička Sidonie. Sidonie však o nějaké dovolené nechtěla ani slyšet. Až Raul jako vyjednavač Sid pomohl Sidonii přemluvit.

Frantu tak zachránili od velkých nepříjemností. Sám se pokoušel dovolenou na poslední chvíli prodat, ale nikdo tak drahý pobyt nechtěl.

Peníze stále počítá i Marek a je stále více nervózní. Velké výdaje nebudou jen s rekonstrukcí, ale musí koupit také vybavení. A Marek si vůbec není jistý, že potom bude schopný dluhy splácet.

Petr se stále víc vkrádá Viky do života

Viky čeká další překvapení. Petr si to přece jen s prací v Česku rozmyslel a vrátil se i s Ester a posledním potomkem. Viky je ráda kvůli Benovi a Sofii, ale aby se potkávala s Ester, to nechce.

Nakonec se situace vyřeší přirozeně. Petr bude žít čtyři dny v Brně a po zbytek týdne se bude vracet domů. Po Charliem chce, aby mu co nejdříve uvolnil byt. Bena a Sofii by měla hlídat Danuše, aby děti zůstaly ve škole, kde mají kamarády. Možná je spíš proto, že Ester se o ně nechce starat. A Viky by měla zaskočit, když nebude mít Danuše na hlídání čas.

Charlie se nechce vzdát Ilonky a něco se mu doma komplikuje i s Dominikou

Charlie není z Petrova návratu nadšený stejně jako Viky, ale jeho důvody jsou jiné. Musí si hledat nové bydlení a přijde o Ilonku. Na změny zrovna není nejlepší čas. Břéťa přišel s informací, že u Ovčíka ve vezení je teď nějak rušno a byl za ním i Kamil. Něco chystají.

Charlie dobře vytušil, že půjde opět o únos Dominiky, a protože zrzka si vůbec nepřipouští nebezpečí, Charlie vzal situaci do svých rukou. Dominika je pod zámkem a když chce ven, doprovází ji. Navíc si o Břéti vzal želízka a když jsou s Dominikou venku, tak jsou spojení želízky.

I přes protesty Dominiky na tom Charlie trval, a nakonec se ukázalo, že měl pravdu. Znovu se ukázali únosci. Jenže zjistili, že místo jedné ženy by museli do dodávky násilím odtáhnout i Charlieho a na to už by potřebovali víc času a síly. Nakonec to vzdali, protože náhodný svědek už volal policii.

Doma v klidu potom Dominika roztála a naznačila Charliemu, že by nebyla proti malému oživení jejich zvláštního vztahu.

Zdroje článku: