Představitelka Evy Knoblochové z Ulice slaví dnes narozeniny. Co by jí tak mohlo v této sezóně potkat?

Představitelka Evy Knoblochové z Ulice slaví dnes narozeniny. Co by jí tak mohlo v této sezóně potkat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda Hybnerová, která v Ulici hraje Evu Knoblochovou, oslaví 30. září své 54. narozeniny. K narozeninám jí přejeme spoustu nových rolí, především pak rozvinutější dějovou linku v Ulici!

Eva Toužimská, později Knoblochová obhájila své místo v životě 

Ne vždy je život jako vystřižený z romantického filmu. Své o tom ví Eva, která byla ve vězení a na nějakou dobu přišla o své dvě děti – Mirka a Emu. Když si svůj trest odpykala, pokusila se o obnovení vazeb mezi ní a dětmi. Mirek, který už byl dospělý, z toho moc nadšený nebyl.

Zvlášť poté, co Ema v rodině Liškových konečně našla samu sebe. Jakkoliv se návrat Evy do života Emy nikomu nezamlouval, Eva to nechtěla jen tak vzdát. Vždyť svou dceru milovala a nemohla ji nechat jen tak být. Už ztratila příliš a nechtěla ztrácet další čas se svou dcerou. Nakonec se to povedlo a Eva s Emou si zase k sobě našly cestu. Neměly to však jednoduché, protože v té době Eva potkala Miloše, který je ze začátku hodně prudil svými názory i nevyžádanými radami. I to si však sedlo a Evin život opět získal smysl. 

Herečka Vanda Hybnerová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

S Knoblochem Eva žije doteď. Mají spolu malého Miloška, který nejvíce kamarádí s Vojtou Marečkem. Život Evy teď plyne podle jejich představ. Jediné, co by teď mohlo způsobit mráčky na obloze, je častější kontakt Miloše s Ditou. Pro ni má Miloš slabost a Eva musí být více ve střehu. Jenže oproti tomu, co se Evě dělo předtím, je to opravdu jen maličkost, kterou zvládne levou zadní.

Eva kamarádí s Aničkou a přátelství rozvíjí také s Ivou Klímovou 

Když si Eva neví rady, zamíří k Aničce, která se pro ni stala nejlepší kamarádkou. A to se při jejich prvním kontaktu zdálo, že Anička Evě vyškrábe oči. Chtěla jí totiž vzít její milovanou Emu, kterou od dětského domova vypiplala v sebevědomou mladou dívku. Jejich vztah, který byl zpočátku velmi ostražitý, se nakonec přirozeně vyvinul v přátelství. Ani jedna totiž Emu té druhé nechtěla brát, a tak jim nezbývalo než spojit síly. Díky tomu změnu ulehčili i Emě, pro kterou dál mohly být součástí jejího života. 

To s Ivou Evu spojuje hlavně Milošovo podnikání s Vítkem Klímou. Ukázalo se, že Iva má stejně jako Eva obavy o svého manžela a že navzájem si mohou velmi pomoct. Teď, když jejich manželé tráví spoustu času pohromadě, by bylo hloupé nespojit své síly. Díky jejich novému přátelství už byly v hospodě okouknout Ditu. Eva totiž začala mít pocit, že Milošovy myšlenky opět létají směrem k cizí ženské sukni. A měla pravdu! Díky Ivě mohla dát Milošovi výstrahu, aby věděl, že ona něco tuší, a aby dal od Dity ruce i myšlenky pryč. V každém případě by jí udělalo radost, kdyby Ditě přestal psát ty přihlouplé básničky. Jenže teď je čeká rekonstrukce bytu Ditiny maminky, jejíž organizaci si vezme na starost sama Dita. No to jsou vyhlídky! 

Zdroj článku:
  • autorský text