Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Zlata Adamovská a Petr Štěpánek

Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestlipak by herci, kteří v Ordinaci v růžové zahradě nemusí hrát tolik jako ostatní, neměli dostat nižší honorář? Žertujeme. Ale vezměte si herečku Zlatu Adamovskou a herce Petra Štěpánka... Párem jsou i ve skutečnosti. Díky Ordinaci se brali už 3x!

Tři svatby jen díky Ordinaci v růžové zahradě

Herečka Zlata Adamovská (Běla Valšíková) a herec Petr Štěpánek (Eduard Valšík) se milují ve skutečnosti i na televizních obrazovkách. Jejich reálná svatba, která se odehrála v roce 2013 na terase jednoho pražského hotelu, se dokonce vlezla mezi jejich dvě seriálové svatby. Nutno podotknout, že v seriálu to mají ti dva divočejší. Prožili nevěru, rozvod, odloučení, vážnou nemoc i návrat k sobě.

Běla je uznávanou pediatričkou, Eduard Valšík je neméně úspěšným lékařem a zároveň ředitelem nemocnice. Ti dva se poprvé potkávají na svatbě Eduardovy dcery. Ráznost Běly Eduarda okamžitě okouzlí a ti dva spolu začnou žít a mají svatbu v kostele. Jenže i do vztahu, kde panuje vášeň a zamilovanost, se vloudí nevěra. Eduard Bělu časem podvede a ta se s ním okamžitě rozvádí.

Odloučení a velký návrat

Po rozvodu Eduard končí v roli ředitele nemocnice a na čas odjíždí pracovně do Lionu. Mezitím Běle zjistí rakovinu prsu a podstupuje náročnou léčbu. Když se tato informace k Eduardovi do zahraničí donese, neváhá ani minutu a k Běle se vrací, aby jí byl nablízku. Ovšem nepřijíždí sám, s sebou přivede i svou o dost mladší snoubenku Bibi (herečka Marika Šoposká). Ta by mohla být jeho dcerou, to však Bělu z míry nevyvede.

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Později se ukáže, že ti dva k sobě pořád hoří láskou. Eduard je pro Bělu velkou oporou. A co se Bibi týče, na povrch proniká jejich velký věkový rozdíl. A tak se stane, že Eduard Bibi pouští k vodě. Ta hýří veselostí a mládím, a proto to nijak zhrzeně nenese. Nakonec se stává velkou kamarádkou Běly. Běla poráží rakovinu a v Ordinaci se může konat jejich druhá svatba. Tentokrát si Běla a Eduard říkají své ano v kamenickém selském stavení. Za svědka jde Běle právě Bibi.