ZOO: Co když se Petr o těhotenství Viky nikdy nedozví? Zmizí Viky z jeho života, aniž by si Petr jejího těhotenství všiml?

ZOO: Co když se Petr o těhotenství Viky nikdy nedozví? Zmizí Viky z jeho života, aniž by si Petr jejího těhotenství všiml?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr u oltáře odmítl Markétu a uvědomil si, že miluje jen a jen Alex – tedy vlastně Viky. Viky zjistila, že je s Petrem těhotná. Mohli by si tedy vše vysvětlit a dát se dohromady. Nebo vše bude úplně jinak?

Fanoušci seriálu ZOO už od jeho prvních dílů s napětím sledují, jak se vyvíjí vztah mezi soudcem Petrem a chůvou Viky. Sympatie mezi nimi byly zřejmé hned na začátku. Soudce má pro Viky slabost mimo jiné pro jejich sdílenou oblibu starých gramofonových desek nebo proto, že ji jeho děti zbožňují. Jejich vztah však stále zůstával spíše formální – tím spíš, že vše sledovala Petrova snoubenka Markéta.

Jako chůva se tedy Viky k Petrovi příliš nepřiblížila. Ale jako sebevědomá umělkyně Alex už ano. Zpočátku šlo jen o úplně malinkou nevinnou lež. Jenže Viky netušila, jak moc její neexistující dvojče zasáhne do života hned několika lidí. Petr se do Alex víc a víc zamilovává, Markéta na ni čím dál víc žárlí a Viky zjišťuje, že už nemá Alex pod kontrolou – její vymyšlená sestra si začala žít vlastním životem. Aby toho nebylo málo, Viky předstírající, že je Alex, měla šanci Petra více poznat a s hrůzou zjišťuje, že se do toho „prkenného kravaťáka“ také zamilovala.

Vztahu Petra a Alex okolnosti nepřejí. Vždy se naskytne nějaká náhoda, která vše ještě více zašmodrchá, a Viky neví, jak se má z klubka lží vymotat, aniž by ztratila Petrovu lásku a důvěru. Předtím se vše zdálo jednoduché – Petr byl rozhodnutý oženit se s Markétou a na krátkou, zato intenzivní aférku s Alex zapomenout. Ale to se mu nedaří a soudce Markétu přede všemi svatebními hosty odmítá. Zdá se tedy, že Markéta je ze hry. Nyní je ta pravá chvíle si vše vysvětlit. Tím spíš, že Viky zjišťuje, že je s Petrem těhotná.

Petr se do Alex víc a víc zamilovává, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nic ale není tak jednoduché. Viky vytvořila osobnost Alex tak, aby se lišila od té její – jenže co když jsou rozdíly mezi nimi natolik velké, že Petr prostě nedokáže Viky takovou, jaká je, milovat? A jak zareaguje na to, že mu Viky tolik měsíců lhala a několik lidí včetně jeho matky, hospodyně Ilonky či jeho nejlepšího kamaráda Břéti o tom vědělo? Viky z Petra – přestože nerada – dělala hlupáka a prostřednictvím Alex mu i několikrát bolestně ublížila (např. když se „odstěhovala do Ameriky“). Viky se bojí, že jí Petr nedokáže odpustit, a své přiznání oddaluje.

V upoutávkách k dalším dílům se navíc dozvídáme, že se Viky o přiznání pokusí, jenže vše dopadne jinak, než plánovala. Petr bude básnit o Alex a zoufalé Viky si téměř nebude všímat. Té ujedou nervy a na hromádku lží přidá další – oznámí Petrovi, že chodí s Markem z baru. Jak se tedy zdá, diváci se zatím šťastného usmíření mezi Petrem a Viky nedočkají. Je dokonce možné i to, že se Viky k přiznání zkrátka neodhodlá a na nějaký čas zmizí, aby si Petr jejího těhotenství nevšiml.

Představitelka Viky (Eva Burešová) navíc dotočila stávající díly a nyní je na mateřské, Robert Urban (představitel Petra Kříže) prý také nemá další díly nasmlouvané. Je tedy možné, že linka této dvojice minimálně na nějaký čas zcela ustoupí do pozadí.

Zdroje článku: