José Armando z Esmeraldy už patří mezi padesátníky. Mexický krasavec snad ale vůbec nestárne

José Armando z Esmeraldy už patří mezi padesátníky. Mexický krasavec snad ale vůbec nestárne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedna z prvních telenovel, která se v České republice objevila, nalákala k televizím tisíce diváků. Mnozí z nich dodnes nepřiznají, že se vlastně dívali. A všechny ženy a dívky milovaly Josého Armanda!

Samozřejmě se nejednalo o žádný vzletný žánr, ale o dokonalý odpočinek, kdy mohl člověk po celém dnu jednoduše vypnout mozek a jen tak sledovat, jaká další dramata potkají nebohou slepou dívku. Jak dnes žije idol a manžel Esmeraldy, José Armando?

Čtěte také: José Armanda by sbalila i dnes. Představitelka Esmeraldy je i 23 let po natáčení slavné telenovely šmrncovní dámou

Celosvětový hit

Osudy chudobné slepé dívky učarovaly miliónům diváků po celém světě. Telenovela z roku 1996 byla totiž nadabována do mnoha jazyků. Původně mexická telenovela se nakonec vysílala v 80 zemích světa! Leticia Calderón a Fernando Colunga se tak stali miláčky diváků ve všech koutech naší zeměkoule. Celkově bylo natočeno 137 dílů, včetně posledního, kdy si Esmeralda vzala na velkolepém obřadu svého milovaného Josého Armanda.

Čtěte také: Telenovela Divoký anděl se vrací na televizní obrazovky. Jak se změnila Natalia Oreiro během 30 let od natáčení seriálu?

Samozřejmě ruku v ruce s vysokou sledovaností se objevily i mnohé snahy o vtipnou interpretaci slavného příběhu nebo jeho postav, a lidová tvořivost v oblasti humoru s tématem Esmeralda tak nebrala konce.

Fernando Colunga je dnes padesátník

Nikdo z nás čas nezastaví, a tak i překrásný a bohatý José Armando o trochu zestárnul. Pokorný mexický herec Fernando Colunga oslavil v březnu padesáté čtvrté narozeniny. Kromě Esmeraldy jej čeští diváci mohli obdivovat i v dalším dlouhém romantickém seriálu s názvem Dvě tváře lásky. Herec vystudoval herectví v Mexico City, a poté se objevoval v mnoha televizních seriálech. I v nedávné době se věnoval herectví – v roce 2015 se představil v koprodukční komedii s názvem Ladrones.

Čtěte také: Takto se změnil Facundo Arana, který před 30 lety zářil vedle Divokého anděla Natalie Oreiro v roli Iva

Esmeralda byla sedmým seriálem, ve kterém se Fernando Colunga objevil. Kromě telenovely Dvě tváře lásky můžete znát i Osudové setkání z roku 2005 nebo Opravdová láska z roku 2003.

Fernando je otcem tří dětí, jednoho syna má i s mexickou herečkou Cecilií Suárez. Díky tomu, že se zdravě stravuje a dbá o svůj vzhled, nepije a nekouří, vypadá i ve svém věku výborně. Dle svých slov se o sebe stará i z důvodu toho, že vystupuje na veřejnosti.