José Armanda by sbalila i dnes. Představitelka Esmeraldy je i 23 let po natáčení slavné telenovely šmrncovní dámou

José Armanda by sbalila i dnes. Představitelka Esmeraldy je i 23 let po natáčení slavné telenovely šmrncovní dámou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní odpad, ze kterého vás bolí oči. Podobné názory byste slyšeli od všech, kdo se doma potajmu dívali na příběhy nevidomé dívky, a i když věděli, že jde o pokleslý žánr, své televizní přijímače přesto nevypínali. Bylo to prostě napínavé a tak dojemné!

Příběh se dostal do 80 zemí světa

Leticia Calderón alias Esmeralda se po mnoho večerů stala odpočinkovým materiálem pro oko a duši mnoha domácností po celém světě. Mexická romantická (jak jinak) telenovela se dostala do 80 zemí světa a byla nadabována do 15 světových jazyků! Natáčení 137 epizod zabralo filmařům několik měsíců, trvalo od začátku května 1996 do konce října následujícího roku. Předlohou pro telenovelu byl román Oliete Lourdes, mexické spisovatelky. Její předlohu již ztvárnila venezuelská produkce, a to v roce 1968. O té ale nikdo ve světě nevěděl.

Čtěte také: Telenovela Divoký anděl se vrací na televizní obrazovky. Jak se změnila Natalia Oreiro během 30 let od natáčení seriálu?

Lidé to vzali vážně

Srdceryvný příběh o chudobné dívce, která přišla o zrak, vzali někteří lidé skutečně na smrt vážně. A samozřejmě nechyběli ani vykukové, co si nepřáli nic jiného než na těchto prostoduchých dobrácích vydělat. Například v Maďarsku se pořádala sbírka na operaci Esmeraldiných očí.

Leticia se připravovala poctivě

Herečka se chystala na svou roli nevidomé dívky tak, že se ve svém domě pohybovala v naprosté tmě. Také se nechala na tři týdny zavřít do domu pro nevidomé, aby mohla pozorovat jejich pohyby a reakce.

Čtěte také: Takto se změnil Facundo Arana, který před 30 lety zářil vedle Divokého anděla Natalie Oreiro v roli Iva

Happy end

Samozřejmě všichni víme, že to nakonec dopadlo dobře, a že ještě, než zazvonil zvonec, proběhla dokonalá svatba. Casa Grande se tak mohla dočkat velkolepé svatby Esmeraldy s José Armandem.

Čtěte také: Jak vypadá a žije odvážná a neporazitelná Xena 20 let od natáčení? Byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa

Krásná mexická herečka Leticia Calderón je již dámou a má 53 let. Během své herecké kariéry se již objevila ve více než 15 seriálech a telenovelách. Posledním projektem je mexický počin El corazón nunca se equivoca, kde opět Leticia hraje jednu z hlavních rolí. 

Mrkněte do galerie, jak to dnes Esmeraldě sluší. Budete zírat!