Ucho, dýně či žralok aneb neuvěřitelné dary fanoušků, kterými obdarovali své oblíbené celebrity

Ucho, dýně či žralok aneb neuvěřitelné dary fanoušků, kterými obdarovali své oblíbené celebrity
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když by si leckdo myslel, že celebrity už všechno mají (nebo si aspoň můžou cokoliv koupit), je hodně fanoušků, kteří jim přesto chtějí udělat radost. Jenže jestli měly dárky vždy vysoký ohlas, to rozhodněte sami.

Ariana Grande

Když je někdo mladý, talentovaný a i atraktivní, není divu, že má i šílenější fanoušky. Ariana Grande přesně takového má: Toma Normandina. Ten jí posílal kalendáře se zvířátky, zrcadla a dokonce dvaceti kilogramovou dýni.

Jonas Brothers

Nick, Joe a Kevin Jonas jednou dostali od fanouška mrtvého žraloka. Co tím chtěl nejmenovaný fanoušek docílit, asi neví ani on. Jonas bratři už dostávali i ponožky se svými jmény.

Avril Lavigne

Rocková a popová hvězda z Kanady se mohla těšit z darovaných svatebních šatů. Pokud to mělo být znamení, aby si vzala zamilovaného fanouška, tak to nejspíše nevyšlo. Dokonce i králíka našla ve své schránce. Samozřejmě živého.

Emma Watson

Od té doby, co hrála Hermionu ve všech filmech Harryho Pottra, jí její věrní fanoušci posílají domů bible. Sama neví proč. Možná se věřící bojí, že by se z ní mohla stát opravdická čarodějka.

Kesha

Nejšílenější a asi současně i nejstrašidelnější dárek dostala zpěvačka Kesha. V balíčku našla krvavý nůž a vzkaz: „Když nebudeš patřit mě, nebudeš patřit nikomu“. Takový dar doopravdy nikdo nechce.

Jared Leto

Pěvec skupiny 30 Seconds to Mars a „Joker“ z filmu „Sebevražedný oddíl“ se při otevření jednoho balíčku asi pěkně lekl. Našel tam uříznuté ucho fanouška. I tady se asi každý ptal, čeho přesně chtěl novodobý van Gogh touhle akcí docílit.

Taylor Swift

Jaká je nejlepší reakce, když otevřete balík a najdete v něm želví krunýř s vašim nakresleným obličejem? Taylor Swiftová to nevěděla. Podle jejích slov se jednalo o první šílenější dárek a dodnes má krunýř schovaný.

Beyoncé

Slavná zpěvačka miluje třpytky. Její oblečení, mikrofony a někdy i vlasy jsou často třpytivé jako diamanty. Proto si jeden fanoušek myslel, že se j určitě zalíbí třpytivá vazelína. Překvapivé bylo, že se Beyoncé tento dárek fakt líbil.

Norman Reedus

Známý herec ze seriálu „Živí mrtví“ si na svůj divný dárek ani moc nestěžoval. Dostal totiž silikonové prso, které používá jako držátko na mobil. Později jich dostal dokonce ještě víc.

Justin Bieber

Co můžete dát mladé superhvězdě, která všechno má a všechno si ráda koupí? Cereálie. Celozrnné. K tomu krátký vzkaz: „Tumáš snídani, snad ti bude chutnat“. Podle Biebera dokonce fakt chutnaly.