Co přinesl tento týden v Ulici? Vandino zranění, Sářino sázení a Alicin radikální řez

Co přinesl tento týden v Ulici? Vandino zranění, Sářino sázení a Alicin radikální řez
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děvčata ze seriálu Ulice to nikdy neměla lehké. Vanda si zvrtla kotník, a přestože se na nové pracovní pozici snažila zazářit, moc jí to nevyšlo. Sára zatoužila po oddechu a chtěla si vyjít s Danem, ale ten ji odmítl kvůli brigádě. Ani Aliciny plány na příjemný večer s Bédou nevyšly podle představ.

Vanda si zranila nohu a urazila kolegyni

V pátek si Vanda vyvrtla kotník, když po hádce s Marií spěchala domů. Navíc potkala Blanku, na kterou pak narazila i v pondělí. Blanka jí řekla, že s Luďkem byla proto, že se do něj kdysi bezhlavě zamilovala a nenechala by si ho nikým vymluvit.

Zároveň podotkla, že pokud má Vanda zraněnou nohu, měla by místo podpatků raději zvolit pohodlnější boty. Vanda si tak na setkání s Luďkem vzala tenisky, což samozřejmě neuniklo jeho pozornosti a kritice.

Když mu Vanda pověděla o konfliktu s Marií a všech pomluvách, které o něm příbuzní šíří, Luděk to lehkovážně odmávl rukou.

Navíc Vandu potěšil nápadem dostavět dům a zařídit ho pro jejich společný život. Na konci týdne však Vandu zasáhl další problém, tentokrát pracovní. Urazila kolegyni kvůli její špatné angličtině a vysloužila si přednášku o tom, že by měla být diplomatičtější.

Sára má v hlavě pomazánky a… začala sázet?

Sára v pondělí ráno venku na ulici telefonovala s Ričim o „pomazánkách“, což bylo jejich domluvené heslo pro nové zboží. Rozhovor zaslechla Anička, a protože Riči slíbil pomazánky ihned přinést, chtěla ochutnat.

Jen o chvíli později na ni narazil i sám Riči a stal se terčem jejích neodbytných otázek. Následně Sáru samozřejmě napomenul, že by měla být opatrnější a nemluvit o citlivých záležitostech jen tak na ulici.

Sára s rodinou, Zdroj: TV Nova

Poradil jí také, aby před přáteli začala rozhlašovat, že se dala na sázení. Aby nikomu nebylo divné, že zničehonic získala spoustu peněz, které bude mít ve skutečnosti díky jejich pochybným kšeftům. Už v úterý proto Sára vyrazila do krámku, aby Aničce oznámila, že byla v sázkové kanceláři.

O sázení na jednu reality show se zmínila i před Danem a navrhla mu, aby si konečně vyrazili, ale on měl zase brigádu. No, co se dá dělat! Tak si holt Sára vyšla s Ričim a jeho kamarády. Domů poté dorazila opilá.

Alice si koupila motorku, dá pokoj s dítětem?

Se svým milovaným mužem si chtěla vyrazit i Alice, ale Bedřich namítl, že už je domluvený s Frantou a Chrisem. Alice v tom neviděla problém, jenže Béda se zmínil, že by jí to mohlo být nepříjemné. No tohle?! Když nemůže mít vlastní dítě, znamená to snad, že nevydrží být v přítomnosti žádného dítěte?!

Alice se pořádně rozčílila, dokonce tak, že vyrazila na koncert sama a přehnala to s pitím. Když se vrátila, kupodivu už nebyla ani tak naštvaná, jako spíš nadržená, a pokusila se Bedřicha hloupě svést. On ji poslal do pokoje, ať se z toho vyspí.

V úterý zamířila Alice do krámku na česnečku proti kocovině a svěřila se Aničce, jak trapně jí po včerejšku bylo. Rozhodla se, že je třeba provést radikální řez. Bedřich se obával, že to znamená jediné – rozchod. Alice se s ním však nerozešla, místo toho si udělala radost a koupila si svou starou motorku.

Bédu potěšilo, že se jí zlepšila nálada a že motorka ji přivede na jiné myšlenky. Napsal o tom i Aničce, aniž by tušil, že si Alice jejich konverzaci přečetla.

Zdroj článku:
  • autorský text