Diskuze

Tři nejlepší seriály s českým dabingem v dubnové premiéře na Netflixu

Hned na začátku měsíce se přihlásí mladí lékaři z urgentu v Miami a je jasné, že kromě skutečného hurikánu budou řešit i ten vztahový. Další seriál s kriminální zápletkou potěší milovníky severských temných příběhů a třetí seriál navodí dobrodružnou atmosféru plnou drsných kovbojů a jejich životů.
Zpět na celý článek

Hned na začátku měsíce se přihlásí mladí lékaři z urgentu v Miami a je jasné, že kromě skutečného hurikánu budou řešit i ten vztahový. Další seriál s kriminální zápletkou potěší milovníky severských temných příběhů a třetí seriál navodí dobrodružnou atmosféru plnou drsných kovbojů a jejich životů.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dědek a osmnáctka: Chaplinův sňatek s „dítětem“ zhnusil i jeho tchána
22.01.2024

Dědek a osmnáctka: Chaplinův sňatek s „dítětem“ zhnusil i jeho tchána

Charlie Chaplin, známý jako ikonický „malý tulák“ němých filmů, dosáhl mezinárodní slávy a respektu jako herec, režisér a producent. V soukromí...

Výměna manželek: S Dorkou a Václavem je něco špatně. Buď opravdu netušili, že dluží 130 tisíc na nájmu, nebo jen hráli divadlo
20.02.2024

Výměna manželek: S Dorkou a Václavem je něco špatně. Buď opravdu netušili, že dluží 130 tisíc na nájmu, nebo jen hráli divadlo

Dluhy má celá řada mladých rodin, ale aby rodina nevěděla, že pět měsíců neplatí nájem a hrozí jí vystěhování z bytu, tak to v této reality show...

Pro milovníky skandinávských detektivek přichází na Netflix Skoro normální rodina
22.11.2023

Pro milovníky skandinávských detektivek přichází na Netflix Skoro normální rodina

Podle nejprodávanějšího románu švédského autora M. T. Edvardssona, jehož kniha se prodala v úctyhodném množství více než půl milionů výtisků v 35...

Zlatá labuť: Na jedné straně je dychtivé očekávání, na druhé smutek, že něco právě končí
28.01.2024

Zlatá labuť: Na jedné straně je dychtivé očekávání, na druhé smutek, že něco právě končí

Televizní diváci a příznivci dobového seriálu s napětím očekávají pokračování ze života svých oblíbených postav. Herci se naopak pomalu s natáčením...

Stárnu tak rychle, že když je v noci ticho, slyším, jak mi kornatěj tepny, perlil Jan Werich v oblíbené komedii
17.12.2023

Stárnu tak rychle, že když je v noci ticho, slyším, jak mi kornatěj tepny, perlil Jan Werich v oblíbené komedii

Od roku 1951 se diváci vždy těší na dvoudílnou komedii Císařův pekař – Pekařův císař a ani po více než sedmdesáti letech neztratil humorný příběh...

Rodí se nová herecká hvězda. Sympaťák Oskar Hes je na roztrhání
11.11.2023

Rodí se nová herecká hvězda. Sympaťák Oskar Hes je na roztrhání

Není mu ještě třicet a už je ho všude plno. To znamená, že má Oskar Hes velký talent, nebo je v oboru slabá konkurence. Sympaťák a také syn známého...

KVÍZ: Na lovu – Doktor Vševěd drží rekord, odehrál a vyhrál nejvíc her. Ani on ale nezná odpověď na vše
30.03.2024

KVÍZ: Na lovu – Doktor Vševěd drží rekord, odehrál a vyhrál nejvíc her. Ani on ale nezná odpověď na vše

Popularita geniálních lovců z televizní soutěže Na lovu stoupá, stejně jako počet odehraných her a získaných vítězství na jejich kontech. Prvenství...

V seriálu Kriminálka Anděl se herec David Švehlík neusmívá, tvůrci mu nadělili jednu ránu za druhou
27.10.2023

V seriálu Kriminálka Anděl se herec David Švehlík neusmívá, tvůrci mu nadělili jednu ránu za druhou

Pro vážné role je David Švehlík naprosto dokonalý. Jeho zachmuřený výraz, který odkládá jen výjimečně, v komediích moc nevynikne. A nejspíš ani...

Lízin let do nebe: První filmová role Rudolfa Hrušínského i Josefa Kemra a připomínka herečky Zdenky Sulanové
05.01.2024

Lízin let do nebe: První filmová role Rudolfa Hrušínského i Josefa Kemra a připomínka herečky Zdenky Sulanové

Tentokrát se zaměříme na méně známou prvorepublikovou herečku Zdenku Sulanovou, která měla rychlý start kariéry, ale její hvězda neměla dlouhý...

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
24.11.2023

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?

„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...

Diskutujte