Diskuze
Tři nejlepší seriály s českým dabingem v dubnové premiéře na Netflixu
Tři nejlepší seriály s českým dabingem v dubnové premiéře na Netflixu
Možná jste zmeškali
Dědek a osmnáctka: Chaplinův sňatek s „dítětem“ zhnusil i jeho tchána
Charlie Chaplin, známý jako ikonický „malý tulák“ němých filmů, dosáhl mezinárodní slávy a respektu jako herec, režisér a producent. V soukromí...
Výměna manželek: S Dorkou a Václavem je něco špatně. Buď opravdu netušili, že dluží 130 tisíc na nájmu, nebo jen hráli divadlo
Dluhy má celá řada mladých rodin, ale aby rodina nevěděla, že pět měsíců neplatí nájem a hrozí jí vystěhování z bytu, tak to v této reality show...
Pro milovníky skandinávských detektivek přichází na Netflix Skoro normální rodina
Podle nejprodávanějšího románu švédského autora M. T. Edvardssona, jehož kniha se prodala v úctyhodném množství více než půl milionů výtisků v 35...
Zlatá labuť: Na jedné straně je dychtivé očekávání, na druhé smutek, že něco právě končí
Televizní diváci a příznivci dobového seriálu s napětím očekávají pokračování ze života svých oblíbených postav. Herci se naopak pomalu s natáčením...
Stárnu tak rychle, že když je v noci ticho, slyším, jak mi kornatěj tepny, perlil Jan Werich v oblíbené komedii
Od roku 1951 se diváci vždy těší na dvoudílnou komedii Císařův pekař – Pekařův císař a ani po více než sedmdesáti letech neztratil humorný příběh...
Rodí se nová herecká hvězda. Sympaťák Oskar Hes je na roztrhání
Není mu ještě třicet a už je ho všude plno. To znamená, že má Oskar Hes velký talent, nebo je v oboru slabá konkurence. Sympaťák a také syn známého...
KVÍZ: Na lovu – Doktor Vševěd drží rekord, odehrál a vyhrál nejvíc her. Ani on ale nezná odpověď na vše
Popularita geniálních lovců z televizní soutěže Na lovu stoupá, stejně jako počet odehraných her a získaných vítězství na jejich kontech. Prvenství...
V seriálu Kriminálka Anděl se herec David Švehlík neusmívá, tvůrci mu nadělili jednu ránu za druhou
Pro vážné role je David Švehlík naprosto dokonalý. Jeho zachmuřený výraz, který odkládá jen výjimečně, v komediích moc nevynikne. A nejspíš ani...
Lízin let do nebe: První filmová role Rudolfa Hrušínského i Josefa Kemra a připomínka herečky Zdenky Sulanové
Tentokrát se zaměříme na méně známou prvorepublikovou herečku Zdenku Sulanovou, která měla rychlý start kariéry, ale její hvězda neměla dlouhý...
Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...
Diskutujte
- Tereza Ramba a Jiří Mádl v Deníčku moderního fotra již v srpnu
- Jana Preissová oslavila 73. narozeniny. Jaký byl životní příběh baletky Anny z filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku?
- Když se horor stane skutečností aneb tito herci zemřeli krátce poté, co si zahráli v hororu
- Nekonečná Ulice představuje nové postavy, jednou z nich je vypočítavá Sára v podání Emy Businské
- Netflixovská nálož zábavy pro druhou polovinu září už míří k vám
- Teorie velkého třesku: Sheldonovy nejlepší hlášky, které dokáží pobavit každého. Vzpomínáte na ně?
- Tipy na napínavé filmy, kde se vše točí kolem lupičů, nebezpečí a balíku peněz
- Sarah Haváčová, nová lékařka seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a její skutečná statečná výpomoc na covidovém oddělení
- Herecký talent, který se předává už tři generace: To je dynastie, kterou založil Henry Fonda
- Premiérové díly Ulice: Nad Bedřichem byl vynesen krutý ortel! Rakovina prostaty