Drbárna ze ZOO: Izabela je už vdaná, Viky z Filipa udělala chůvu na plný úvazek a Katka si půjčila u lichváře

Drbárna ze ZOO: Izabela je už vdaná, Viky z Filipa udělala chůvu na plný úvazek a Katka si půjčila u lichváře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásné ráno čeká Izabelu. Vojta se hodil do gala a před rodiči ji v kuchyni požádal o ruku. Okamžiky dojetí Izabele o pár hodin později zkazila novinka z matriky, kam volala, aby si obstarala kopii ztraceného rodného listu. Matrikářka se jí zeptala na rozvod.

Izabela tak zapátrala v minulosti a zjistila, že se jednou na dovolené v zahraničí z legrace na nějaké svatbě vdala ze Rodriga. A on to žert nebyl. Oddávající byl pravý a dal si tu práci a doklady poslal na správné místo. Vdaná paní tak bude muset zapátrat po své letní lásce, pokud si bude chtít vzít Vojtu.

Vojta byl stejně překvapený jako Izabela, když slyšel hlas matrikářky z telefonu. Napřed sice své snoubence řekl, aby si tento drobný problém vyřešila sama, potom ale popřemýšlel, že by asi nebylo úplně rozumné poslat Izabelu za ohnivým Španělem samotnou. Slíbil jí tedy, že pojede do Španělska s ní.

Viky už pochopila, že nebylo rozumné si brát Sofii a Bena na hlídání. Sotva zvládala péči o Petříka a teď má na krku dva ďáblíky, kteří si zřejmě v Bruselu zvykli na to, že si mohou dělat vše, co je napadne. Takže do role chůvy byl opět jmenovaný Filip, který sice na rozdíl od Viky chodí do práce, ale prostě si to musí nějak zařídit. Viky potřebuje celý den sedět a kreslit si.

Dominika opět přišla s lejstrem, že chce vrátit od Katky všechny peníze za sponzorské dary. Je to sice velice nepravděpodobné, že by to bylo tak snadné, ale tvůrci na tom trvají. Obdarovaná osoba by musela závažně porušit podmínky sponzorské smlouvy. Vzhledem k tomu, že otec Katky je asi senilní, nevzal si při prvním vrácení peněz žádný doklad a Dominika svůj požadavek zopakovala. A peníze chtěla do druhého dne (možná by scénáristovi neuškodilo zeptat se, jak takové věci fungují z právního hlediska). Katka byla pohoršená, že jí žádná banka nechce půjčit peníze, a tak šla za lichvářem.

Škoda, že nezvážila možnost nabídnout pozemek Charliemu. Ten by po něm skočil, aby si mohl regulérně přeměřovat ego s Dominikou a ukazovat, kdo je větší „mafián“. A Katka si na ty čtyři klece mohla pronajmout malou zahrádku na okraji města. Navíc přišla o zásadního sponzora, takže z čeho asi bude žít a financovat provoz útulku? Z dědova důchodu?

Největší akce se však koná v ZOO. Sice se tuší, kdo drogy prodává, ale je na to třeba policistů v přestrojení. Nakonec jsou stejně k ničemu, protože manažer Márty slídí po ZOO a záhadu odhalí. Místo toho, aby věc znovu a tentokrát s důkazem probral s Alicí, rozhodne se kamarádit se Sid. Ta je sice přesvědčená, že drogy v přípravně nechala Edova přítelkyně, ale to by musela uznat, že má Márty pravdu. To se jí moc nechce, tak o tom nejspíš bude „přemýšlet“.

Hru na největšího zoufalce bez vlastního života však tentokrát vyhrává Kristýna. Jen díky jejímu povzbuzování Hubáčková řekla Kolmanovi pravdu, a ten následně utekl ze ZOO. Ne snad proto, že by byl dotčený zradou biologické matky, ale proto, že jeho váženou pověst teď narušila skutečnost, že se dvořil vlastní matce. Jako by si v záplavě nezdařených Fandových pokusů s ženami někoho překvapilo, že vyjel i po důchodkyni Hubáčkové. Kristýna ale nakonec Fandu, Hubáčkovou i Sylvu udobřila a budou žít šťastně až do smrti (a možná i déle).

Zdroje článku: