Farmář hledá ženu se vrací na televizní obrazovky

Farmář hledá ženu se vrací na televizní obrazovky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milujete české reality show a oblíbili jste si zejména pořad Farmář hledá ženu? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Tato reality show se totiž vrací na české obrazovky. První řada byla odvysílána před jedenácti lety a do role moderátorky se opět vrátí Laďka Něrgešová. Na co se můžete těšit?

Hledá se láska

Hledat lásku bude 8 farmářů, z toho jedna žena. Tato odvážná farmářka se jmenuje Andrea, je jí 38 let a přála by si najít partnera, který bude tolerantní, pohodář a nesmí mu chybět ani smysl pro dobrodružství.  Farmář František, kterému je 36 let je schopný pro lásku obětovat i svou farmu, tedy její vzhled a strukturu.

Zatímco farmář Tomáš, kterému je 41 let a má dvě děti, hledá nejenom partnerku, která by mu pomohla s vedením farmy, ale také maminku pro své dva syny. Letošním nejstarším účastníkem je Pavel, kterému je 57 let a přál by si strávit život s partnerkou, která by stejně jako on milovala přírodu.

Návrat oblíbené moderátorky

A na hledání lásky se kromě samotných farmářů těší i diváky oblíbená moderátorka Laďka Něrgešová. Sama na první řadu vzpomíná velmi ráda, neboť nevěřila, kolika šťastných konců bude svědkem a je sama zvědavá, jak letošní řada skončí.

Přestože život na farmě není žádná hračka a člověk se při práci se zvířaty pořádně zapotí, i farmáři si zaslouží najít lásku a celoživotního partnera, který jim bude oporou a se kterým budou moci sdílet každodenní starosti i smutky života na farmě.

 První díl pořadu Farmář hledá ženu vyšel již ve čtvrtek 29.července 2021. Pokud jste ho tedy neviděli, je nejvyšší čas to napravit. Buďte svědky skutečných životních příběhů lidí, kteří se i přes neúspěchy v předchozích vztazích rozhodli, že chtějí být šťastní a zaslouží si lásku. Pořad se opět vysílá na kanálu Prima TV.

Zdroj: