Prostřeno s hrdiny pořadu Policie v akci: Dojde na mazlení humrů před horkou lázní i na kančí chlup v jídle

Prostřeno s hrdiny pořadu Policie v akci: Dojde na mazlení humrů před horkou lázní i na kančí chlup v jídle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát bude Prostřeno netradičně patřit kuchařským dvojicím – policejním hlídkám, kteří ve společnosti kamer bojují proti nepořádku a zločinu v pořadu Policie v akci. Budou policisté mluvit pravdu, když dojde na hodnocení pokrmů od jejich kamarádů?

Zajímavé je, že během tak běžné činnosti, jakou je příprava jídla, na sebe soutěžící většinou prozradí víc, než původně zamýšleli. Které Deltě se dařit bude, které nikoliv – a kdo to nakonec celé vyhraje? Úplně jinou atmosféru, než je běžné, si můžete vychutnat už od pondělní epizody.

Delta 103

V pondělí se ke sporáku postaví muži z Delty 103 – Dan a Petr. Kluci vsadili na mezinárodní jídla. Rozhodně se nebudou bát ani dezertu, který se v Prostřeno vyskytuje asi nejčastěji. Dan i Petr doufají, že se pobaví, a případnou výhru by dali na dobročinné účely. Oba mají spoustu zajímavých historek z kuchyně, tak třeba některou předvedou přímo před kamerou.

Delta 100

V úterý budou své kolegy hostit kluci z dispečinku. Pohoštění to bude hodně netradiční a hosté si z počátku pomyslí, že jde o žert, když dostanou u stánku v třeskuté zimě párek v rohlíku. Nakonec Erik a Jakub překvapí italskou kuchyní, kterou mají oba rádi a často ji ochutnávají přímo v Itálii. Nezavděčí se však úplně všem. Někomu nebude moc vonět kozí sýr a jeden z hostu neocení rukolu a červenou řepu.

Delta 106

Ve středu bude největší zábavou jízda na tobogánu, ale Věrka s Jakubem se budou snažit i v kuchyni. Moc se však do chutí svých kolegů netrefí. Gaspacho většina policistů odmítne. Jsou prý spíš na maso, takže ani s českou klasikou, jako je smažák, si hostitelé moc kolegy nenakloní. Tiramisu může trochu zpravit dojem z celého pohoštění, ale jen když se opravdu povede.

Delta 101

Kamila s Tomášem pozvou hosty na hájenku. Navzdory problémům s plynovou troubou se jim jejich vaření vydaří. Jen jeden z hostů najde kančí chlup, ale vezme to s humorem. Jen uvažuje, zda šlo opravdu o chlup z kance. Zvěřina se mimořádně povede a stejně tak si všichni pochutnají na bramboračce s houbami a dýňovém koláči. Kamila i Tomáš mají k jídlu dobrý vztah a na jejich vaření je to znát. Je však otázkou, zda hosté nebudou spíše myslet strategicky než hodnotit podle prázdných talířů.

Delta 102

Policejní týden završí Josef s Tomášem. Před vařením hostům přinesou živé humry, aby se přesvědčili, že jídlo je opravdu čerstvé. Věře nakonec bude nebohých tvorů líto, když je jasné, že si už moc života neužijí. Tomáš připraví velice pikantní polévku, ale nebude na české strávníky až příliš? Ocení nakonec hosté humry, tvarůžkový tatarák nebo polévku z topinambur?

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text