Leighton Meester bude hrát v adaptaci The Weekend Away na Netflixu

Leighton Meester bude hrát v adaptaci The Weekend Away na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pod názvem Víkendový útěk přichází 3. března na Netflix napínavý americký thriller režírovaný Kim Farrant a založený na stejnojmenném románu Sarah Alderson, který měl velký úspěch. Příběh sleduje Beth, mladou ženu, která se vydává se svojí kamarádkou Kate na výlet do Chorvatska. Ale idylka to nebude!

Tak si rozhodně Beth svůj pobyt v Chorvatsku nepředstavovala. Její přítelkyně Kate je mrtvá a ona bude muset přijít na to, co se stalo, a vyrovnat se s celou řadou tajemství, která při hledání pravdy nečekaně objeví.

Leighton Meester se tak představí jako velmi zmatená, překvapená a také podezřelá žena. Přitom plán výletu byl tak jednoduchý. Mělo jít o klasickou dívčí jízdu s vydatným popíjením dobrého vína, klábosením až do rána a lenošením na pláži u moře.

Leighton Meester, Zdroj: Netflix Media Center

Pro Beth se však pobyt, ke kterému se nechala měsíce přemlouvat, změní v peklo. A Kate (Christina Wolfe) je na tom ještě o poznání hůř. Po dobrém jídle, tanci a popíjení v přeplněném klubu, je druhý den Kate nalezená v moři bez známek života. A oči všech se obrací k Beth. Objevují se svědci, kteří předchozí večer viděli dvě ženy spolu, jak se hádají. Bethin příběh se tak mění a ona se stává podezřelou z vraždy své nejlepší kamarádky. Na povrch vyplovají další skutečnosti, jako například přítomnost dvou záhadných mužů na hotelovém pokoji. Dokonce jde o lidi, kteří jsou napojení na organizovanou zločineckou skupinu.

Beth se tak ocitá daleko od domova a od rodiny, její pas zabavila policie. Jediným člověkem, který je ochotný ji vyslechnout, je jeden místní muž. Ale může mu věřit? Pomůže jí očistit své jméno?

A je si Beth, která si nic z tragické noci nepamatuje, jistá sama sebou?

Autorka románu Alderson se podílela na úpravách scénáře a byla doslova nadšená z Leighton Meester, která ztvárnila hlavní roli. Alderson už vydala přes dvacet knih, určených převážně pro mladší dospělé čtenáře. Některé z jejich knih už se dočkaly filmového zpracování.

Leighton Meester je známá především díky seriálu Super drbna, který se dočkal v letech 2007 až 2012 šesti sérií. Herečka, která má 35 let, je známá také tím, že se narodila ve věznici, kde si její matka odpykávala trest za pašování marihuany z Jamajky.

Má za sebou i několik rolí v úspěšných filmech jako je například Soudce (2014) nebo v kritiky velmi dobře přijatém snímku Tichá harmonie (2014).

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.media.netflix.com