Hvězdy, které adopcí změnily osudy mnoha dětí

Hvězdy, které adopcí změnily osudy mnoha dětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve světě filmových a hudebních hvězd je adopce dětí velice oblíbeným způsobem, jak umožnit méně šťastným dětem vyrůstat v rodině a mnohdy i možnost, jak jim dopřát život v bezpečné a ekonomicky silné zemi.

Hvězda amerického hororového příběhu Nashville nebo American Horror Story a American Crime Story Connie Brittonov má velké srdce a v roce 2011 si adoptovala opuštěného sirotka holčičku Eyob z Etiopie.

Slečna Drsňák Sandra Bullock mateřství kvůli kariéře dlouho odkládala a když se konečně v manželství rozhodla pro dítě, tak se nedařilo. Proto se rozhodli s manželem pro adopci a v roce 2009 zahájili dlouhý proces ověřování, zda budou vhodnými rodiči. Bohužel manžel filmové hvězdy, oblíbený účastník reality show Jess James začal jejich manželství vláčet bulvárem a jedna aférka střídala druhou, tak nakonec na výchovu malého Luise zůstala herečka sama.

Sympatický Australan, který zazářil v roli Wolverina, Hugh Jackman a jeho žena Deborra – Lee Furness se o své vlastní děti pokoušely dlouhé roky, a nakonec jim adopce přišla jako dobré řešení. A děti si postupně adoptovali hned dvě. V roce 2000 to byl Oscar a pět let poté holčička Ava. Sám Hugh uvedl, že stejně měli v plánu si k vlastním dětem ještě nějaké děti adoptovat, a tak to byla přirozená věc. A také dodal, že už dávno pochopil, že ve vztahu k dětem nezáleží na tom, jaké má kdo geny nebo barvu očí.

Kudrnatá herečka Viola Davis, oceněná za úspěšně ztvárněnou roli v dramatickém seriálu Vražedná práva, přijala do svého života malou holčičku v roce 2011. Viola se v mládí soustředila na kariéru a na dítě nebyl čas. Když pocítila potřebu mateřské lásky, bylo ji už téměř 50 let a přesto, že je to u celebrit v módě, pořídit si vlastní dítě v pozdním věku, ona si na to netroufla a zvolila adopci. Adoptovala spolu s manželem holčičku s krásným jménem Genesis, která má stejně neposlušné kudrnaté vlasy jako herečka.

Blonďatá „mimozemšťanka“ ze seriálu Roswell Katherine Heigl chtěla mít vždy velkou rodinu a navzdory snahám, se jí těhotenství vyhýbalo. Se svým manželem se tedy rozhodli k adopci několikaměsíční holčičky z Jižní Koreje. Mezinárodní adopce byla hodně komplikovaná a druhé dítě si už adoptovali v USA. Aniž by to bylo ještě v plánu, herečka nakonec přivedla na svět syna.