V desítce nejoblíbenějších herců se objevuje i jeden Čech. Je mezi nimi i váš favorit?

V desítce nejoblíbenějších herců se objevuje i jeden Čech. Je mezi nimi i váš favorit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se vás zeptáme, kdo je váš herecký favorit, najdete jej v našem žebříčku? A jste překvapeni, kdo se v něm objevil, nebo jste to přesně takto tipovali?

Johnny Depp

Legendární Střihoruký Edward i Jack Sparrow. Dokáže zahrát cokoliv, a ještě u toho vypadá velmi přesvědčivě a působivě.  

Leonardo DiCaprio

Hollywoodský fešák je neustále obklopen lidmi, se kterými se snaží bojovat za záchranu naší planety, nebo také sexy kráskami, které jsou snad rok od roku mladší. I tento herec si konečně v roce 2016 odnesl zlatou sošku a za snímek Revenant Zmrtvýchvstání obdržel Oscara.

Tom Hanks

Držitel Oscarů za snímky Philadelphia a Forrest Gump se blýskl i ve válečném trháku Zachraňte vojína Ryana. Jeden z nejlepších herců současné generace dokáže i mluvit s mičudou. Film Trosečník patří mezi další jeho slavné role.

Bruce Willis

Tenhle herec je prostě pojem a nevěříme, že mu už letos bylo 65 let! Určitě si tajně míchá nějaký nápoj, díky kterému stále vypadá skvěle a zraje jako víno.

Robert Downey Jr.

Už jste si jej vychutnali v trháku Chaplin? Nebo jej máte raději ve snímku Less Than Zero?

Morgan Freeman

Pan herec. Kdekoliv se objeví, pozvedne úroveň natáčeného snímku o kus výš. Oscara dostal za Million Dollar Baby a Zlatý glóbus zase za film Řidič slečny Daisy. Samozřejmě víme, že nejraději jej všichni máme ve Vykoupení z věznice Shawshank.

Brad Pitt

Dokáže zahrát slaďáky i drsné role. Máte jej raději ve snímku Sedm let v Tibetu nebo jako poručíka protinacistického odboje v Hanebných panchartech?

Will Smith

Fresh prince už pořádně odrostl a loni oslavil už jedenapadesátku. Viděli jste už podesáté sérii Mizerů, nebo máte raději Den nezávislosti?

Ondřej Vetchý

Rodák z Jihlavy patří k nejrespektovanějším hercům současnosti. Dokáže zahrát svéráznou postavu Jirky Luňáka, slaďouše v letní komedii Bezva ženská na krku, i výrazné a charakterní role, jako v případě snímku Všichni moji blízcí.

Robert De Niro

Rodák z New Yorku se loni objevil ve snímku Irčan, ale Oscara si odnesl za filmy Zuřící býk a Kmotr II.

Našli jste v našem přehledu i svého favorita?