Kouzlo osobnosti nebo vytrvalost? Co stálo za úspěchem zubaře Patrika z Ulice při dobývání zlomeného srdce Veroniky?

Kouzlo osobnosti nebo vytrvalost? Co stálo za úspěchem zubaře Patrika z Ulice při dobývání zlomeného srdce Veroniky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patrik Nosek je typický příklad muže, kterého změnila láska. Původně byl tento sympatický zubař tak trochu sukničkář a starý mládenec. Netoužil po rodině a ani si nehledal žádnou vážnou známost.

Tedy do té doby, než poznal Veroniku Maléřovou. A kde na sebe tito dva, zdánlivě zcela rozdílní lidé, vlastně narazili? Seznámila je společná kamarádka Blanka, díky které to Veronika s Patrikem nevzdala hned na začátku. A jak to, že tento původně namistrovaný maník, dokázal dobýt srdce krásné a milé Veroniky?

Veronika Patrikovi dlouho odolávala, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Musíme připomenout, že se vážně snažil a byl pro Veroniku v těžkých chvílích velkou oporou. Veroniku totiž opustil manžel, a to ještě k tomu kvůli mladší ženě. To by otřáslo každou ženou, zvlášť když s tím člověkem strávíte polovinu života a máte spolu krásnou rodinu a dvě děti. A tak je jasné, že Veronika po dlouhou dobu, neměla na jiné muže ani pomyšlení. Jenže dobrý kamarád se hodí a Patrik byl v těch chvílích přesně tím člověkem, u kterého se mohla vyplakat na rameni.  

Veronika dlouho doufala, že se k ní manžel vrátí, a i poté, co se utvrdila v tom, že se to nestane, chtěla být sama a Patrika odmítala. Ale Patrik byl trpělivý a chtěl jí i tak být poblíž. Trávili spolu čas a kousek po kousku jí ukazoval, jaký doopravdy je. A malými krůčky si vyšlapával cestu k jejímu srdci. Ale neměl to vůbec jednoduché! Měl totiž k tomu všemu ještě velmi silnou konkurenci. O Veroničino srdce se ucházel také milionář Lukáš Binar.

Tento velmi bohatý sympaťák měl o Veroniku veliký zájem už dříve, ale ani tentokrát k překvapení mnohých neuspěl. Veronika si totiž nakonec vybrala právě Patrika a dobře udělala, protože teď je na ní skutečně vidět, že je šťastná! A šťastný je i Patrik, který nejenže získal srdce své vyvolené, ale dokázal, změny se ze sukničkáře a nezodpovědného muže, může stát vzorný a starostlivý partner. A možná, že právě to na Veroniku tak zapůsobilo. A žili spolu šťastně. Tak prozatím končí příběh Patrika v nekonečném seriálu. Je ale možné, že se na obrazovkách ještě ukáže. Uvidíme! 

Zdroj článku:
  • Autorský text