Ulice: Jak pokročí Michalův vztah se Žofkou?

Ulice: Jak pokročí Michalův vztah se Žofkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal dal na radu Kaštana a situace, která dříve vypadala marně, mu teď přeje. Žofka v něm totiž konečně začala vidět svého zachránce před matkou uzurpátorkou. Právě Michal je pro ni příležitostí k tomu, aby mohla vypadnout z domu a nemuset dál poslouchat její vysoké nároky. U Michala se navíc dočká výsostné podpory. Ten by se totiž za ni i bil. 

Bude Michal se Žofkou chodit? 

Michal zatím nemá žádné zkušenosti se vztahem s holkou. Žofka je jeho první velkou láskou, a proto by se dalo čekat, že bude velice neobratný. Na jeho první vztah mu to jde ale kupodivu dobře. Stará se, poslouchá ji a jen občas vyšle gesto, které Žofka dobře vnímá. Sama se ale ještě nerozhodla, jak to s Michalem má. Bylo by troufalé ho po všem, co pro ni udělal, poslat k vodě? Nebo se Michal spokojí s rolí nejlepšího kamaráda? Chození s Michalem by Žofce stejně neprošlo. Až se totiž její matka dovtípí, že doučování je jen na oko, bude běsnit jako tajfun.

Kromě Žofky to schytá také Michal a Iva. A Žofka? Ta už nadosmrti nevystrčí nos z pokoje. Chtělo by to tedy zmírnit a užívat si volnosti, kterou s Michalem mají. Ono mít nejlepšího kamaráda a mít nejlepší kamarádku také není od věci, no ne? Michal by se tedy měl krotit, aby celou situaci kvůli vášni nijak neuspěchal. Navíc teď, když o jeho slabině vědí jeho rodiče, bude stejně pod dohledem. Možná mu právě hraní se Šimonem pomůže držet se zpátky. Ostatně jakákoliv „hurá akce“ by mohla Žofku zbytečně vyplašit. 

Michal je Žofce oporou v těžkých chvílích. Zdroj: TV Nova

Michal je dobrák od kosti, který by rád věřil, že svět, ve kterém žije, je dokonalý. Žofka mu ihned padla do oka, když se scházela s jeho sestrou Anežkou. Ta ale odjela na stáž a Michalovi hrozilo, že už Žofku tak často vídat nebude. Protože je to ale kluk šikovný, poradil si a se Žofkou se vídá dále.

Michal už ke kontaktu se Žofkou svou sestru nepotřebuje 

Michal je šikovný kluk, kterému se daří udržovat si v životě zdravý nadhled. Co se ale Žofky týče, je úplně v koncích. Pokaždé, když vidí, jakých křivd se na ní matka dopouští, neustojí to a začne běsnit. A kvůli jeho afektovanosti ho rodiče prokoukli. Má štěstí, protože jeho první lásku berou s nadhledem. I tak si ale dá Iva pozor a bude se všemožně snažit, aby byla v čase Michalova doučování raději doma. Neumí si totiž představit, co by nastalo, kdyby se Žofčina máma dozvěděla, jak to celé je.

Michal se tedy zařídil podle svého, jak nejlépe uměl. K setkávání se Žofkou už svou sestru nepotřebuje. Situace, kdy ji má z dosahu, mu dokonce otevřela bránu nových možností. Od teď může mít Žofku jen a jen pro sebe. Ale co Žofka? Má Michala alespoň trošku ráda? Cítí jiskru? Nebo je to jen bratr její nejlepší kamarádky? Už teď je jisté, že pokud si na tuto otázku odpoví a Michala jako svého kluka neuvidí, bude to snaživce hodně bolet. 

Zdroj článku:
  • Autorský text