Jak dnes žije a vypadá Abigail Breslin, roztomilá Olive Hoover z Malá Miss Sunshine

Jak dnes žije a vypadá Abigail Breslin, roztomilá Olive Hoover z Malá Miss Sunshine
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete ještě na bláznivou rodinnou komedii Malá Miss Sunshine z roku 2006? Malá roztomilá Olive Hoover, která se toužila stát Miss, už vyrostla a letos herečka Abigail Breslin oslavila 24. narozeniny. Hodně se od té doby změnilo, podívejte se, jak její život vypadá teď.

V herectví nebyla žádným nováčkem

Před kamerou se poprvé objevila už ve třech letech. Začínala v reklamách, později ale přišly i větší role. Dostala nabídku zahrát si dceru Mela Gibsona ve filmu Znamení (2002). To pro ni byla skvělá zkušenost, potom už se nabídky jen hrnuly. Mezi jejími dalšími filmy byl např. Život s Helenou (2004), na jehož natáčení se seznámila s herečkou Kate Hudson.

Dále následovala právě Malá Miss Sunshine (2006). Film se mezi lidmi stal nečekaně oblíbeným a byl dokonce nominován na Oskara. Abigail se stala pátou nejmladší herečkou, která kdy byla na Oscara nominována za nejlepší ženský herecký výkon. Na akci se desetiletá Abigail dostavila a prý byla i vybavena sušenkami, kdyby náhodou dostala hlad.

Naposledy jste ji mohli vidět jako Baby v remaku Hříšného tance (2017) nebo v druhém dílu Zombielandu (2019) po boku Emmy Stone. Abigail také připravuje nové filmové drama Stillwater, kterého bychom se měli ještě v letošním roce dočkat.

Hollywoodský život není pro nic pro ni

Kvůli její rostoucí slávě se z New Yorku musela přestěhovat do Hollywoodu. Přiznala ale, že se tam nikdy necítila jako doma. Bydlí v kaňonu v Los Angeles, stěžuje si však, že tam prý na Halloween ani nepřijdou koledníci.

Rodina a netradiční dětství

Abigailina rodina jí byla vždy oporou. Má dva starší bratry, kteří se také věnují herectví, takže se od ní v rodině očekávalo, že se vydá stejnou cestou. Rodiče se ale prý snažili dělat vše pro to, aby i jako herečka, měla dětství stejné jako ostatní děti, do ničeho ji nenutili a podporovali ji ve všem, co dělala. Za to je jim herečka velmi vděčná, a dokonce jim několikrát veřejně poděkovala.

Jak vidíte, tak Abigail Breslin tedy nezůstala jen dětskou hvězdičkou, ale stoupá stále výš a výš a rozhodně se nemusíme bát, že bychom ji v budoucnu na filmovém plátně neviděli.