Spider-Man: Daleko od domova (2019): Tom Holland přiznal, že trpí fobií z pavouků

Spider-Man: Daleko od domova (2019): Tom Holland přiznal, že trpí fobií z pavouků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snímek Spider-Man: Daleko od domova je už čtvrtým v pořadí, kdy se v roli pavoučího muže zaskvěl mladý herec Tom Holland. Natáčení ho naplňuje nadšením a svou práci bezmezně miluje... až na jednu maličkost: pavouci mu ve skutečnosti nahánějí hrůzu.

"Snad v každém interview před kamerou mi novináři z legrace dají do ruky nějakého pavouka, ať s ním zapózuji," stěžoval si Tom Holland. "Je to pro mě utrpení, protože ačkoli mám rád snad všechny tvorečky na téhle planetě, zrovna pavouci ve mě budí pocity strachu."

Při castingu naštěstí nebyla láska k pavoukům podmínkou. Ideální kandidát na roli Spider-Mana měl být co nejvíce pohybově nadaný. A to Tom Holland splňoval na výbornou. Už jako malé dítko rád tancoval před televizí, a tak ho maminka zapsala do taneční akademie na hip-hop. Později se věnoval i gymnastice a baletu, což při natáčení Spider-Mana dobře zúročil. 

"Když visíte za šňůru a balancujete na změti drátů, potřebujete být schopni  ovládat své tělo a udržet stabilitu. Díky zkušenosti z gymnastiky a baletu jsem se to nemusel učit, jen jsem se v tom zdokonaloval," vysvětlil herec.