Slavné celebrity, které se rozhodly pro adopci

Slavné celebrity, které se rozhodly pro adopci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nebylo jim naděleno, nebo se prostě rozhodly poskytnout domov méně šťastným dětem, které by nejspíš nečekala příliš zářná budoucnost. Kvůli adopci cestovaly některé celebrity přes půlku světa.

Tom Cruise a Nicole Kidman

Tom a Nicole tvořili 11 let manželský pár. Již před veselkou se snažili o miminko, to se jim bohužel nedařilo. Krátce po svatbě v roce 1990 se rozhodli adoptovat dvě děti, Isabelu a Connora. Děti se narodily do lidem, kteří nebyli schopni starat se o potomky, tak se dostaly k Tomovi a Nicole.

Angelina Jolie

Angelina je máma na plný úvazek celkem má 6 dětí, z toho 4 jsou adoptované. Pro prvního syna Maddoxe si jela až do Kambodži, to ještě tvořili pár s Billym Bobem Thorntonem. Později si vzala Brada Pitta, spolu si osvojili holčičky Zaharu z Etiopie a Shiloh z Namibie. Krátce poté cestovali do Vietnamu, kam si jeli pro chlapečka Paxe. Pak přišla na svět ještě dvojčata Knox a Vivienne.

Kristin Davis

Stejně jako Charlotte York v Sexu ve městě, tak i její představitelka Krisitn Davis milovala děti a toužila po nich. V reálném životě byl však problém při hledání životního partnera, tak se Kristin rozhodla pro adopci. Nyní má 2 děti, holčičku Gemmu Rose a chlapečka Wilsona.

Meg Ryan

Sympatická herečka z Lásky přes internet, nebo z Města andělů měla syna Jacka, kterého dlouhá léta vychovávala jako jedináčka. Jack vyrostl, dostal se do puberty a v tu chvíli se Meg rozhodla, že na druhého potomka ještě není pozdě. V roce 2006 odjela do Číny, zpět přijela s malou holčičkou Daisy.

Sharon Stone

Kráska ze základního instinktu dlouho bojovala s nemožností porodit dítě, prošla si několika samovolnými potraty. Brzo se ale z traumatu dostala a rozhodla se, že si děti adoptuje. S Philem Bronsteinem, se kterým byli 6 let manželé, adoptovali syna Roana, posléze si už sama osvojila další dva - Lairda a Quinna. Nyní už nevidí rozdíl mezi tím mít děti biologickou cestou, nebo je adoptovat.