Kdo je kdo v oblíbeném seriálu Brooklyn 99

Kdo je kdo v oblíbeném seriálu Brooklyn 99
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci tohoto komediálního seriálu mohli na počátku roku slavit, když konečně vyšla sedmá série. Velká šance ale je, že jste o detektivech z 99 okrsku Newyorkské policie ještě neslyšeli. Pokud se chystáte do Brooklynu 99 pustit, neuškodí malá ochutnávka toho, jaké postavy na vás čekají.

Amy Santiago

Detektivka Amy Santiago je ve své práci perfekcionistka a ten nejlepší výkon se snaží dostat i z ostatních na okrsku. To se ne vždy setkává s pochopením, zvláště ve chvíli, kdy se projeví také její nadměrná soutěživost. Důležité je také zmínit, že její partner Jake Peralta ji skvěle doplňuje a dynamika mezi nimi je zdrojem humoru pro celý seriál.

Jake Peralta

Jak už bylo naznačeno, Jake Peralta je partner i parťák Amy Santiago. Pokud by chtěl Jakea někdo popsat v jedné větě, určitě by prohlásil, že je to dítě v těle dospělého muže. Ve vzácných chvílích, kdy bere něco vážně, se ovšem ukazuje, že jde o velmi dobrého detektiva, který je velmi oddán své práci, Amy i celému okrsku.

Ray Holt

Pravým opakem Peralty je velitel okrsku, kapitán Ray Holt. Jeho naprosto suchopárný a antikomediální přístup k práci je dobrou protiváhou právě Peraltovy ztřeštěnosti.

Rosa Diaz

Rosa Diaz působí na první pohled jako krásná drsňačka se zálibou v násilí. Tedy, pravděpodobně i na druhý a třetí pohled, ale pokud si počkáte na vzácné chvíle, kdy projeví náklonost ke kolegům na okrsku, uvidíte, proč je Rosa Diaz tak oblíbeným členem týmu.

Terry Jeffords

Svalovec a chlap, se kterým si není radno nic začínat. Přesně tak vypadá detektiv Terry Jeffords. Pod tvrdou fasádou se ale skrývá výborný policista, který nadevše miluje svoje dvě dcery, a samozřejmě jogurt.

Scully s Hitchcockem

Dva tlustí a líní policajti, kteří nevynechají jedinou příležitost k tomu, aby si ulehčili práci, či se z ní přímo ulili. Málokdy užiteční, ale vždy terčem jedněch z nejlepších vtipů v celém seriálu.

Gina Letti

Nevyčerpatelná zásobárna energie a především žena trpící nevyléčitelnou závislostí na sociálních sítích, to je Gina Letti. Pracuje na okrsku jako recepční a její obrovské ego ji často dostane do problémů s dalšími lidmi na okrsku.