Napětí v Ulici: Hádky mezi Karlou a Kryštofem vyústí ve velký průšvih!

Napětí v Ulici: Hádky mezi Karlou a Kryštofem vyústí ve velký průšvih!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof se v 4123. dílu svěří Tonymu, že jeho manželský život stále prochází krizí, kterou sám způsobil. Trápí ho každodenní nejistota, zda po příchodu domů nepřijde zase nějaká výčitka z Karliny strany. Pohybují se na tenkém ledě, který může každou chvíli prasknout.

Vztahy mezi Karlou a Kryštofem jsou stále skrytě napjaté. Sice se oba snaží dělat, že Kryštofův problém je zažehnán a na vše se zapomnělo, ale sebemenší maličkost otevře staré rány. Stačí jen nepatrné Kryštofovo uklouznutí a Karla vytahuje staré záležitosti znovu na povrch. Taková situace se opakuje, i když se Kryštof opravdu snaží dělat všechno správně, nebo alespoň jak nejlépe to on sám umí. V Karle ale zůstává vztek a křivda, přes kterou se nedokáže přenést. Napětí znovu vede k hádce, která bude mít nešťastnou dohru. Stane se něco pro Karlu neodpustitelného.

Kdo se bude snažit celou situaci zachránit, bude všudypřítomná ochranitelka Kryštofa a jeho rodiny, Věrka. Podaří se jí uklidnit vyhrocenou situaci zlehčením Kryštofovy obří chyby, nebo v Karle znovu vybuchnou emoce, sotva Věra zavře dveře? 

Karla je navíc pod Věrčiným drobnohledem. Jejímu bystrému oku neunikla vzájemná náklonnost mezi Karlou a jejím bývalým kolegou Jiřím Hermanem, ze které dělá více než jen blízký přátelský vztah. Vše jí připadá podezřelé a podrobí Karlu výslechu, který ona zná jako kriminalistka jen z té opačné strany. Pravdou je, že se často stýkají a řeší spolu i choulostivé záležitosti. 

Vztahy mezi Marií a Jolanou se taky přiostřují. A to kvůli Jolanině dceři Vandě, která za ní přijela z Kanady. Marii se nezdá Vandina finanční stránka. Od doby, co přijela, ji Jolana jen rozmazluje a vše za ni platí. Mezi partnerkami, které jinak mají idylický vztah, vznikne kvůli Vandě nepříjemná hádka. 

 

Zdroj: