Skutečně seriál Slunečná skončí, nebo je to jen planý poplach?

Skutečně seriál Slunečná skončí, nebo je to jen planý poplach?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bezesporu jeden z nejúspěšnějších seriálů v českých televizích by měl jít zanedlouho do finiše. Jak to bude s Jankem a Týnou a kdy se máme připravit na konec Slunečné?

Příběh z venkovského prostředí měl původně zaujmout pozici mezi ostatními konkurenčními seriály a zvýšit televizi Prima sledovanost alespoň o kousek. Nikdo z tvůrců ale nejspíš nečekal, že se ze Slunečné stane až takový hit a že si na českých obrazovkách najde tolik diváků. Možná je to koronavirovou pandemií, možná je to zkrátka vydařeným projektem, který se (konečně!) neodehrává jen v nemocničním prostředí jako třeba konkurenční Ordinace v růžové zahradě, nebo Modrý kód. Český divák zkrátka uvítal změnu.

Jak to bude s Týnou a Jankem?

Eva Burešová a Marek Lambora jsou skutečně sympatický seriálový pár nepár. Ačkoliv diváci celou dobu čekají na to, až si obě postavy konečně padnou kolem krku a budou žít šťastně až na věky, stále se objevují nějaké komplikace. Za to by ale měli být fanoušci rádi. S největší pravděpodobností totiž seriál skončí právě ve chvíli, kdy přijde tenhle dlouho očekávaný happyend. 

Samozřejmě je konec stále otevřený, tím pádem je otevřený i prostor pro konspirační teorie. Někteří už spekulují, že spolu Týna s Jankem nebudou vůbec, aby byl seriál trochu delší a s nečekaným zvratem, sama Eva Burešová ale v jednom rozhovoru řekla, že se diváci nemají bát, protože to nejspíš dopadne dobře.

Kdy přesně seriál skončí?

Přesto že je počet epizod daný předem, tvůrci nám nechtějí prozradit, kdy bude Slunečné konec. Je ale téměř jisté, že cílovou rovinkou bude obnovený vztah Týny a Janka, jak budou ale tvůrci epizody natahovat, co se může do seriálu přidat a mnoho dalšího však není jasné, tento fakt se bude odvíjet od sledovanosti. 

Jedno ale jisté je, o nový nekonečný seriál, jako je třeba Ulice se určitě jednat nebude.