Filmové hity, ve kterých nás uchvátil hollywoodský fešák Johnny Depp

Filmové hity, ve kterých nás uchvátil hollywoodský fešák Johnny Depp
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když na sebe hollywoodský bouřlivák v poslední době strhává pozornost zejména rozvodovou tahanicí s herečkou Amber Heard, stále patří k legendárním hercům. Těžko uvěřit, že ve svých 57 letech stále neobdržel ani jednu sošku Oscara.

V jakých filmech jej máte nejraději? Podívejte se na náš přehled.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Dobrodružný film z roku 2003 s nezapomenutelným hereckým obsazením představiteli legendárního piráta Jacka Sparrowa vynesl dokonce nominaci na Oscara. Sice se předpokládalo, že nejvíce pozornosti na sebe ve filmu strhnou líbiví herci Orlando Bloom a Keira Knightley, ale byl to právě prohnaný pirát, kdo se divákům nejvíce zaryl pod kůži.

Hledání Země Nezemě

Snímek natočený podle divadelní hry Muž, který byl Petrem Panem. Kdo by zapomněl na legendární filmovou dvojici Johnnyho Deppa jako Sira Jamese a krásné Kate Winslet v roli Sylvie? Děj vychází ze skutečných událostí, které se staly v Londýně a jeho okolí na začátku minulého století.

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Režisérský počin Tima Burtona z roku 2007 s Johnnym Deppem a anglickou herečkou Helenou Bonham Carter v hlavních rolích. Za tento film získal Depp Zlatý glóbus, ale svou nominaci na Oscara opět neproměnil.

Střihoruký Edward

Kousek z historie, ve kterém byl Johnny ještě velmi mladý. Režisér Tim Burton si do svého filmu z roku 1990 vybral právě jej - a dobře udělal. Film se stal hitem a dodnes je kultovní! Edward je dílo starého vynálezce, a to další už jistě všichni víte.

Budeme se těšit, že se koronavirová krize uklidní a herec se tak s plnou vervou opět pustí do natáčení i koncertování se svou kapelou Hollywood Vampires, kde hraje na kytaru. V příštím roce se jako herec představí například ve snímku Fantastická zvířata a kde je najít 3 (Fastastic Beasts and Where to Find Them 3).

Pokochejte se fotkami oblíbeného krasavce v naší galerii.