ZOO: Charlie ještě nic nepředvedl a už chce prchnout. Marie dostala padáka. Došly nápady?

ZOO: Charlie ještě nic nepředvedl a už chce prchnout. Marie dostala padáka. Došly nápady?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charlieho podnikání od začátku nebylo moc zábavné, ale přece jen, když už se jeho přípravy na dobrodružství ve stylu Robina Hooda táhly přes tolik epizod, tak nejeden divák určitě očekával, že alespoň jeden lotr z města bude po zásluze potrestán.

Z velkého podvodu na starostu Bavora nakonec žádná mega akce nebyla. Bavorovi se mají vrátit peníze, které do bytů investoval, a Charlie odprodá byty původním nájemníkům, kteří je prodali Bavorovi. To byla celá velká akce „Realitní kancelář“, kterou dokázali tvůrci seriálu vymyslet.

Další akce Charlie odpískal a chce odejít do jiného města. Smysl této dějové linky je tedy hodně nejasný. Z odchodu není nadšená Tez, protože si na život v zoo zvykla a našla si pár přátel. Charlie chce být opatrný a vyděsilo ho, že Bavor poznal na ulici Ilonku a snažil se ji stopovat. Ta ho ale hravě setřásla.

Molínová jako Ilonka, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tak teď je nejspíš jen otázkou, kolik epizod bude Charlie plánovat odchod a zda odejde celá parta. A co bude asi s Ilonkou, jestli jí nový zaměstnavatel frnkne a po městě ji bude pronásledovat slídící starosta Bavor. Nebo se bude Charlieho odchod natahovat do doby, než se vrátí do děje Viky, které soudce přenechá byt, protože v jejím původním bytě bude šťastně žít Sid s Filipem?

Roklová má průšvih

Ani další část epizody nebyla zrovna příliš reálná. Zoo nakupovala v Nigérii zvířata (luskouny), ale obchod byl tak podivný, že ho nemohla mít Roklová v účetnictví. Fakturu tedy měla zaplatit v rámci sponzorování Sidonie, která ovšem naprosto nepochopitelně věc slíbila a neudělala. Pověřila tím Alici, která šla místo toho pomáhat sekretářce srovnat papíry ve složce. A celý průšvih ještě zpečetil bratr Sid, na kterého jsme už pomalu zapomněli. Vyboural se na skútru. Zřejmě to udělal ještě v té době, co Alice hlídala sekretářku, která sama nedokázala poskládat správně papíry. Faktura pro zoo tak zůstala nezaplacená. 

To ovšem hned následující den zjistili v Nigérii a z obchodu sešlo. Albert už svolal všechny novináře z kraje, protože všichni chtěli psát o zoo a Marie si udělala pěknou ostudu, když se z Nigérie v přímém videopřenosu dozvěděla, že z obchodu sešlo, protože očekávaná platba nedorazila.

Ovšem vrcholem epizody bylo, že Albert hned běžel za Bavorem. Spolu vtrhli do kanceláře k Roklové, aby jí starosta oznámil, že se rozhodl a městská rada také, že ji odvolává a ředitelem je jmenovaný Albert. Kdy to ten Bavor všechno stihl? Navíc za trest má Marie zůstat v zoo jako Albertova podřízená, aby po sobě uklidila ten nepořádek!  

Freimanová jako Marie Roklová, zdroj: Pawel Gwužď
Zdroje článku: