ZOO: Natáčení s dvojčaty nemusí být pro ostatní herce snadné

ZOO: Natáčení s dvojčaty nemusí být pro ostatní herce snadné
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přivést do jednoho seriálu hned několik párů dvojčat vypadalo ze začátku jako výborný nápad, a hlavně od Barbory a Lucie Černé si diváci hodně slibovali. Jenže potom přišlo zklamání, protože dějové linky, ve kterých dvojčata figurovala, byly nudné a nedávaly často smysl.

Snad kromě škádlení nebohého Franty v zoo, působila z počátku všechna dvojčata jako nepovedená záplata na díru v ději, která zůstala po Evě Burešové. Hlavní dvojice Izy (Lucie Černá) a Tez (Barbora Černá) je nejvíce na očích, a proto už je diváci znají. Po boku trochu tajemného a někdy až nesympatického Charlieho, kterého hraje Marek Němec, se občas objeví i další jednovaječná dvojčata.

Obsazení těchto rolí nebylo snadné a zajímavé jsou i Anna a Marie, které se rády s Tez a Izy škádlí. Nikol Danosová (Anna) a Dominika Danosová (Marie) jsou dokonce vystudované herečky, ale profesi se nevěnují. Další členky Charlieho gangu vytvořily Alena a Barbora Mudrovy a Sandra a Viola Černodrinské. V hledání dalších dvojčat se pokračuje, a tak to vypadá, že Charlie se asi z města hned tak neodstěhuje.

Konečně také alespoň Tez a Izy mají trochu zajímavější dějové linky, když kromě podivné živnosti začaly mít zájem o Marka a Vojtu. Trochu jim to bude kazit Charlie, ale snad to holkám dobře dopadne a užijeme si další velké příběhy plné lásky.

Natáčení s jednovaječnými dvojčaty může být matoucí, přestože mezi dívkami určité rozdíly jsou. To konečně potvrdila i Ilonka.

Točím s oběma holkami a musím říct, že doteď mi dělá problém je od sebe odlišit. Pokaždé se musím dlouze zadívat a ani tak si nejsem jistá,

prozrazuje Lída Molínová.

Ani Míša Pecháčková jako Sid si není úplně jistá, která ze sester Janečkových před ní právě stojí, když něco natáčí.

Dlouho jsem točila jen s Bárou coby Tez, a jakmile se objevily na place obě, už jsem si přestala být jistá,

usmívá se seriálová Sid a dodává, že to chce trénink.

Jasno mají maskérky, které před sebou mají tváře dívek pěkně zblízka a umí si na ně pěkně posvítit. Právě na nich je, aby skryly co nejvíce rozdílných znaků, které dvojčata mají.

Holky od sebe rozeznáme, samozřejmě, a líčíme je tak, aby se ty rozdíly, které mezi sebou mají, minimalizovaly. Jedna má plnější rty, jiná silnější obočí, jsou to různé nuance a s těmi pracujeme, hodně v tom pomáhá make-up, tím je sjednocujeme. U holek Černých prozradím, že u Báry domalováváme pihu, kterou Lucka má. Problém je většinou s vlasy. Lucka je má hustější, takže se musí česat tak, aby se to ztratilo,

prozrazuje maskérka seriálu Martina Kalašová.

Nikol a Dominika mají každá vlasy jinak dlouhé, tak to musely vyřešit drdoly. Jedna z nich je hodně pihatá, ale to skryje make-up. Jednou se v maskérně sešlo dokonce šest párů dvojčat. To musela být hezká podívaná.

Anna a Marie jsou v seriálu trochu hašteřivé, v reálném životě se obě mladé ženy věnují nadačnímu fondu a usilují o zdravé mezilidské vztahy na pracovišti. O Dominice se píše, že je tvořivá a správně umanutá a Nikol má skvělé organizační schopnosti. Škoda, že nemají v seriálu větší prostor a spíš se divák musí dívat na znuděné dámy v infocentru zoo nebo na nekonečné krájení zeleniny.

Zdroje článku: