Komu se při natáčení Mission: Impossible 7 stala nehoda

Komu se při natáčení Mission: Impossible 7 stala nehoda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natáčení dalšího snímku z řady Mission: Impossible, kde hraje hlavní roli Tom Cruise, muselo být na čas přerušeno. Nepodařila se scéna, která patří k nejnákladnějším, jaké byly kdy ve Velké Británii natočeny.

Po dlouhé pauze v natáčení se stala nehoda

Plánovaná premiéra sedmé Mission: Impossible musela již být několikrát přesunuta. Na vině je samozřejmě celosvětová pandemie čínského viru, která pronikla i do kalendářů filmových studií. Sotva se produkci slavného akčního filmu opět podařilo natáčení rozjet, stala se na place nepříjemná nehoda.

Exploze motorky

Podle deníku The Sun se právě natáčela akční scéna na motorce, když se na place objevil požár. Nedaleké letiště muselo kvůli velkému kouři z ohně dokonce dočasně zavřít. A co se vlastně stalo? Podle dostupných informací se tato scéna má odehrávat v lomu v zimním počasí. Původně bylo plánováno, že motorka s kaskadérem, a později i s Tomem Cruisem – ten je známý tím, že si většinu akčních scén hraje sám, vyjede z rampy a narazí do země. V plánu bylo, že řidič přistane na připravené polštáře pár metrů od motorky. Bohužel teplo a frikce z pneumatik způsobily, že motorka při dopadu zapálila kartonové dopadiště pod sebou. A požár byl na světě.

Několikatýdenní příprava přišla vniveč

Scéna se připravovala několik týdnů a je to jedna z nejdražších filmových scén, které se kdy na území Velké Británie natočily. Naštěstí se nikdo ze štábu nezranil. Bohužel se ale bude muset produkce opět o několik týdnů posunout, aby se zjistilo, co se vlastně stalo a jak to do budoucna vyřešit.

Budeme se těšit, že se natáčení opět brzy rozjede, a že bude dodržen termín plánované premiéry - 19. listopad příštího roku.