Přehlídka potvor v Ulici: Sára se bude snažit svést Aničky přítele!

Přehlídka potvor v Ulici: Sára se bude snažit svést Aničky přítele!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podej jim prst a ukousnou ti celou ruku. Jedna se nestydí hojit si její pošramocené ego na mladší a hezčí kolegyni, druhá zneužívá upřímného zájmu a pomoci lidí okolo sebe a třetí je tak neskutečně drzá, že svou vlastní mámu připraví o nemalé peníze. 4144. díl bude plný ženských podrazů a lstí.

Snové a romantikou zalité Portugalsko Magdu tak okouzlilo, že až zapomněla na to, jaké jsou mezi ní a Mirkem názorové rozdíly. Často proto dochází k incidentům, které je rozdělují. Když však Magda ztrácí naděje na společné souznění mezi ní a jejím vyvoleným, Mirek udělá velkolepé gesto, které všechny Magdiny pochybnosti odvane pryč jako vítr smítka prachu.

Takový trumf bude muset Mirek znovu vytáhnout z rukávu. Nepříjemně se totiž obul do Tomáše Jordána u společné večeře a tím pádem opět zklamal i Magdu. Má tedy co žehlit. A vyžehlí to, jak nejlépe umí, a to drahým darem. Magda má sice velký smysl pro spravedlnost, ale co se Mirka týče, dá se celkem lehce uplatit. Snad tohle všechno bude platné Mirkovi i nadále, až znovu řekne svůj názor na Magdino přehnané pracovní nasazení, které výrazně zasahuje do jejich soukromého života.

Kdo další Magdě způsobuje smutek je Landová. Ta se však na rozdíl od Mirka nesnaží si Magdu zase udobřit. Naopak si libuje v tom, když jí může uškodit, vynadat. To se také stane.

Anička zapojí i partnera Šimona do snahy pomoct Sáře postavit se na vlastní nohy. Sára je však naivní, mladá holka, která si vzala do hlavy, že se stane úspěšnou moderátorkou nebo modelkou. Hlavně, aby nemusela pravidelně chodit do práce, brzy vstávat a poslouchat pokyny nadřízených.

Šimon se tedy nabídne udělat Sáře několik fotek a vytvořit z nich album, kterým se Sára může prezentovat. Sára se mu bude chtít odvděčit způsobem, který by se Aničce rozhodně nelíbil. Sára není jen naivní a mladá, je to taky pořádná potvora. Co se stane mezi ní a Šimonem?

Vanda se neštítí vylákat Jolanu na společný oběd, předat jí dárek, na který si půjčila peníze od Amálky a druhým dechem ji požádat o velkou částku peněz. Dojatá Jolana s půjčkou souhlasí, ale za podmínky, že se vše dozví Marie. Vanda okamžitě dostane strach a raději by celou záležitost nechala plavat. Jolana však otázku půjčení peněz Vandě vytáhne na Marii hned po jejím návratu. Jak bude Marie reagovat?

Zdroj:

  • autorský text