Farmář hledá ženu (9): Kromě Mirka už dělá „Zagorku“ i Valerie a Pepa na sebe práskl, že je tak trochu princ Krasoň

Farmář hledá ženu (9): Kromě Mirka už dělá „Zagorku“ i Valerie a Pepa na sebe práskl, že je tak trochu princ Krasoň
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na farmách se blíží další rozdávání slunečnic, což někteří zúčastnění využívají k tomu, aby se ještě předvedli v dobrém světle, ale pro někoho je vidina blížícího se odmítnutí tak děsivá, že se chová jako idiot.

U Pepy (Veronika nebo Valerie)

Pepa vzbudil holky v pět ráno, protože šel nakládat býky na jejich poslední cestu a chtěl se předvést. Dojem udělal a Veronika se o něj dokonce bála. Přece jen jde o impozantní zvířata, která budí respekt. Valerii začalo docházet, že nalakované nehty a slušivé oblečení jí plusové body nepřinesou. Její nadšení tak povadá a předvádí, jak vlastně ani nechce, aby si ji Pepa vybral. Jejímu chování moc nerozumí ani Pepa, ani Veronika. Valerie nevynechá ani jednu příležitost, aby si do kamery nepostěžovala, jak je jí Veronika protivná a jak je ve všem špatná a falešná. Už i Pepa si všiml, že není pozitivně naladěná, když jsou všichni tři spolu.

Aby dopřál holkám prostor pro dialog, vzal je uklízet ustájení po býcích a sám se vypařil. Později se jim šel předvést v obleku a jak se přiznal, velice rád se se fintí a má rád hezké oblečení. Hotový princ Krasoň. Už je jasné, co vidí na Valerii, nejspíš se mu líbí její „hodně praktický“ šatník, který si přivezla.

Aby si ujasnil vztah s ruskou nevěstou, šel si s ní zahrát šachy a doufal, že se dozví, proč je tak odtažitá. Jak nakonec pochopil z její mizerné češtiny, Val je vlastně uražená, protože čekala, že Pepa hned uvidí její kvality a bude se jí dvořit. A ono nic! Že by si nevšiml, jak je úžasná?

U Františka (Štěpánka nebo Lucie)

František šel ráno obstarat hospodářství sám a asi potřeboval popřemýšlet, co to vlastně minulý večer všechno říkal. Sice mu vadilo, že mu Lucie dala košem, ale nijak se z toho nehroutil a začal víc přemýšlet o Štěpánce. Ženu už potřebuje, jinak jeho snažení o budování rodinné farmy nemá moc smysl.

Nakonec se upovídaný farmář odhodlal k tomu, že se omluvil Štěpánce, že se k ní moc galantně nechoval. Ta byla ráda a odpustila mu, že ji defacto naznačil, že je moc stará.

Nakonec vzal holky na koně a znovu si promluvil s Lucií, která mu opět dala košem.

U Andy (Michal nebo Mirek)

Jeden bručoun dokázal otrávit pohodu na farmě tak, že z toho má Andrea bolení břicha. Míra chodí jako umučení a jednoho by napadlo, proč tam vlastně ještě je. Už ani slunce se na tu atmosféru nemůže dívat a schovalo se. Míra by si rozuměl s Valerií. I on neustále svého konkurenta pomlouvá, jak je falešný a zákeřný. Nakonec se vybičoval a na chvíli se přetvařoval, jak je život krásný. Uvěří mu to ještě někdo?

V předtuše, že zřejmě nebude pro Andreu princem na bílém koni usoudil, že to stejně není žena pro něj, protože hodně pracuje a neměla by na něho čas. To Michal má úplně jiný postoj a život s Andreou by si uměl představit. Byl chvíli sám a užíval si to, ale už mu chybí spřízněná duše.

U Zdeňka (Nikol a Jana)

U Zdeňka je stále veselo. Holky hned po ránu nastoupily na úklid u prasat a oddechly si, protože dohazovačka Katarina ztratila hlas, tak je na chvíli nebude dirigovat.

Na farmu zavítala bývalka Lenka a Katarina si ji hned vzala bokem, aby zjistila, jak to vlastně s otcem svého syna má. Jak to vypadá, mají složitý vztah a Zdeněk nemá ještě úplně jasno, jak to s ní má. Je to vhodná doba se řítit do dalšího vztahu?

Katarina, která má od Zdenka pověření, aby mu vybrala tu pravou, se zatím přiklání k mladší Nikol. Ale to vypadá, že je to Zdeňkovi vlastně jedno.

Na co se těšit

A příště se budou rozdávat slunečnice. Zdeněk má i malé překvapení, František zřejmě usoudil, že Štěpánka zase tak moc nalítáno nemá a Lucii najednou vadí, že se s jejím odmítnutím smířil. U Andy se ještě kohouti trochu předvedou a Pepa bude muset reálně posoudit, jestli je nafintěná Valerie ženou do nepohody.

Zdroj článku: