Farmář hledá ženu: Josef se už rozvibroval. A to ještě ani nevzal nápadnice na farmu

Farmář hledá ženu: Josef se už rozvibroval. A to ještě ani nevzal nápadnice na farmu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vlaďka Něrgešová opět v roli dohazovačky uvádí farmáře a farmářku do společnosti potenciálních partnerů, aby se pěkně oťukali a rozhodli se, v jaké sestavě se odeberou na farmy, kde budou bojovat o srdce Andrey, Františka, Josefa, Zdeňka a Pavla.

Andrea (38) se rozhodla si s nápadníky zatančit. Pavel (50) je trochu při těle, ale své fyzické nedostatky podle farmářky dohání vtipem. Tanec je oba pobavil. Miroslav (47) se přiznal, že není kovaný tanečník, a tak si s Andreou vystřihl „ploužáka“, u kterého partnerce nešlapal na nohy.

Petr (45) byl celý valčík trochu křečovitý a bylo vidět, že konverzace není jeho silnou stránkou. Možná by se trošku „otrkal“, ale k tomu mu už smělá farmářka nedala šanci, byl to právě on, kdo dostal košem. Na farmu tak pojede Pavel, Miroslav a Michal (43), který si zatančil polku a zřejmě udělal nejlepší dojem, a to i přesto, že sám usoudil, že se nemohl soustředit na rytmus a na konverzaci.

František (36), který hledá klidnou ženu, si se svými nápadnicemi užil sportovní hry na trávníku. Přestože nemusel ze tří partnerek vyřadit žádnou, trochu se zalekl Lindy (33), která se zmínila, že už 6 let má jen nezávazné vztahy. To si spojil s tím, že má ráda víno a nějak si vyvodil, že Linda se prakticky posledních 6 let chodí nezávazně veselit do sklípků. Navíc usoudil, že je pro něj moc městská. Na farmu si tak odveze mladičkou Lucii (24), která je účetní, což by se mu hodilo k podnikání, a vezme i Štěpánku (39), která je mu sympatická, a pokud je František zvyklý doteď na to, že ho maminka postrkuje životem, Štěpánka by to nejspíš zvládla taky.  

Josef (28) měl situaci ulehčenou. Nevěsta Eva mu frnkla sama. Těžko říct, zda se lekla Josefa nebo konkurence. Ruska Valerie (22) se Josefovi líbí, protože je vzdělaná, hodně se snaží zdokonalovat v češtině a působí čistým dojmem. Těší se, až ji uvidí v holínkách a s vidlemi. Při stolních hrách s ní probral místa, která navštívila, a ohromilo ho, že už je tak zcestovalá. S Martinou (29) už Josef probral počet dětí a jen se mu jako „horňákovi“ na štíhlé Martině nelíbí malé vnady a usoudil, že by potřebovala přibrat. S Veronikou to potom byla sehraná symfonie, u které se Josef „rozvibroval“, jak své pocity popsal. I na Veronice bylo vidět, že je ze svého nápadníka mile překvapená. A právě tato dvojice vypadá zatím nejslibněji. Na farmu si odveze všechny tři nevěsty.

Zdeněk (36) ani nevypadá, že by hledal spřízněnou duši. Své námluvy tak pojal spíš jako výběrové řízení na hospodyňku, a tak se Nikola (22), Jana (35) a Bohdana (48) musely předvést, jak umí udělat ohniště a uvařit pod širým nebem. Všem to zkritizoval. Zkušená Bohdana si z něj vcelku nic nedělá, ale Nikola je trochu zaražená a vše z ní musí páčit. Jana se cítila trochu dotčená za kritiku uvařeného jídla. V případě Zdeňka spíš vyhrají ty ženy, které odpadnou. On se totiž snad v holínkách narodil a vyrostl v maštali, že nepochytil základy slušného chování.

Pavel (57) měl čtyři nápadnice a musel být úplně slepý, protože vyřadil Emu (53), která z něj byla nejvíce nadšená. Možná se ho dotklo, že by se s ním nešla koupat do rybníka nahá. Na farmu si tak odveze Alenu (58), které nevadí, že ho nepustí ke slovu, čerstvou vdovu Ivanu (57), která byla sama překvapená, jak se dokázala uvolnit, a Soňu (55), která se mu evidentně líbí.

Úvodní nudnější část je za námi. Konečně se farmáři a farmářka předvedou na domácí půdě a jejich potenciální partneři a partnerky dostanou šanci ukázat, jak jim to na farmě půjde.

Zdroj článku: