Jakub Štáfek v Ulici vyrostl, nyní má před sebou další životní výzvu

Jakub Štáfek v Ulici vyrostl, nyní má před sebou další životní výzvu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakub Štáfek, herec, který se po ukončení svého působení v seriálu Ulice dokázal postavit novým výzvám. Jaký byl Jakub v roli Matěje Jordána? Co všechno dokázal a co chystá do budoucna?  

Fanoušci slavného seriálu Ulice znají Jakuba Štáfka především díky roli Matěje Jordána. V roce 2005 nastoupil na obrazovky jako syn rodičů Jordánových a bratr Terezy Jordánové. V té době mu bylo pouhých 14 let, ale i přes nízký věk byl v Ulici divácky velmi oblíbený. Chybějící zkušenosti dokázal získat od starších kolegů, a tak bylo jen velmi těžko poznat, že se jedná o začínajícího herce. Na televizních obrazovkách se postupem času z mladého chlapce stával pohledný mladík, který svůj život propletl s nejednou krásnou dívkou.

V seriálu měl milostný vztah s Adrianou Peškovou, dále měl ne příliš dlouhý poměr s Gábinou Pumrovou (tu můžete na obrazovce vidět dodnes) a jako velká voda se prohnal i rodinou Nekonečných, kde se nejprve zamiloval do Tey a následně krátké období žil s její sestrou Libuškou a jejím synem Borisem. Mezi postavou Matěje Jordána a Libuškou Nekonečnou byl velký věkový rozdíl, proto i tento vztah brzy dosáhl svého vrcholu a byl ukončen.

Další ženou v jeho blízkosti byla podlá Ája, které se nedalo věřit. Nakonec po jeho boku zůstala Katarina s naprosto opačnou povahou – milá, hodná, laskavá. Do Katariny se Matěj bezhlavě zamiloval, a nakonec společně s ní a jejich nenarozeným dítětem přijal pracovní nabídku v Barceloně. Po této dějové lince Jakub Štáfek ze seriálu odešel a Matěj Jordán zcela zmizel z obrazovek.  

Jakub Štáfek, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

I v osobním životě Jakuba Štáfka nastala velká změna. Po bouřlivém období, kdy večery trávil nejraději ve společnosti slečen a lehkých drog, se i Jakub zklidnil a nyní působí velmi vyrovnaným dojmem. Roli v jeho uvědomění sehrála i účast v zápase MMA pod organizací Oktagon, kde vyhrál zápas po pouhé jedné minutě. Kvůli účasti v tomto zápase odložil své další projekty, např. účast v soutěži Star Dance. 

Nyní je Jakubovi 32 let a má za sebou tvorbu filmu Vyšehrad (fotbalové prostředí), kde kromě režie a produkce hraje i hlavní roli. Dále společně se Štěpánem Kozubem vytvořili film Shoky a Morthy, který funguje jako komedie s prvky hororu. O nabídky rolí ve filmech a seriálech nemá nouzi. Objevil se i v kriminálním seriálu Specialisté.

 

Nejkrásnější výzvy ale na Jakuba čekají v osobní rovině. Nedávno se oženil se svou půvabnou přítelkyní Dominikou, která je současně matkou jejich dcery Olívie. Právě ona a Olívie jsou pro Jakuba velkou inspirací. Do budoucna by si přál být skvělým otcem a vychovat ze své dcery dobrého člověka. Tohle je ta nejkrásnější výzva, jakou si mohl zvolit. V naší redakci věříme, že i tady bude úspěšný.