Blonďatá sexbomba Kelly z Ženatý se závazky je dnes bojovnicí za práva zvířat a aktivistkou v prevenci rakoviny prsu

Blonďatá sexbomba Kelly z Ženatý se závazky je dnes bojovnicí za práva zvířat a aktivistkou v prevenci rakoviny prsu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celosvětově známý seriál Ženatý se závazky přinesl Christině Applegate už navždy nálepku atraktivní blonďaté naivky. Kelly Bunda byla sice hloupá, ale zato pořádně vytrvalá a nikdy se nevzdávala bez boje. Ani Christina se v životě nevzdává a jde si vytrvale za svým.

Seriálová kariéra

Poprvé se Christina Applegate objevila v seriálu Tak jde čas jako tříměsíční miminko spolu se svou matkou Nancy Priddyovou. Do sitcomu Ženatý se závazky byla obsazena ve svých patnácti letech. Christina neměla v dalších seriálech takové štěstí. Zahrála si titulní roli svobodné matky v sitcomu Jesse, avšak přestože seriál získal několik ocenění, byl po dvou letech zastaven. I další televizní projekt Samanta Who?, ve kterém Christina vystupovala, byl po několika epizodách zrušen. V současnosti hraje v úspěšném černohumorném seriálu Smrt nás spojí. Zahrála si také sestru Rachel (s Jeniffer Anniston jsou blízké přítelkyně) v seriálu Přátelé. Za tuto roli byla oceněna cenou Emmy za vynikající hostující herečku v komediálním seriálu.

Komediální herečka

Christina hrála od malička i ve filmu. Společně se svou matkou se jako devítiletá objevila v hororu Král Kobra. Nyní hraje především komediální role. V kritikou ceněné komedii Prostě sexy (2002) si zahrála po boku své nejlepší přítelkyně Cameron Diaz. Dále získala role například v komediích Máš padáka! (2004), Týden bez závazků (2011), Bláznivá dovolená (2015) nebo Matky na tahu (2017). Sama o sobě prohlašuje, že komedie jsou pro ni jako stvořené!

Soukromý život

V roce 2008 Christina překonala rakovinu prsu a prodělala dvojitou mastektomii. Od té doby se angažuje v kampaních za prevenci rakoviny prsu. Je po druhé vdaná s nizozemským muzikantem a má devítiletou dceru Sadie Grace. Je velkou milovnicí zvířat, vegetariánkou a bojovnicí za práva zvířat. V roce 2009 byla časopisem People vyhlášena jedničkou v žebříčku nejkrásnějších lidí světa. 

​​​​​​Podívejte se do galerie, jak se představitelka Kelly od dob natáčení seriálu změnila.