Seriál Walker Texas Ranger chystá vpád na televizní obrazovky v hlavní roli s hezounkem Jaredem Padaleckim

Seriál Walker Texas Ranger chystá vpád na televizní obrazovky v hlavní roli s hezounkem Jaredem Padaleckim
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
CBS TV Studios ohlásilo zahájení natáčení seriálu Walker. Jde o restart původního seriálu s nesmrtelným Chuckem Norrisem, který si získal touto rolí popularitu po celém světě. Hereckou příležitost tentokrát dostal Jared Padalecki. Uvidíme, zda se mu podaří navázat na úspěch svého předchůdce.

Jared Padalecki je známý především z účinkování ve fantasy hororovém seriálu Supernatural (Lovci duchů), který má celkem 6 sérií z let 2005 až 2010. Pokud je vám jeho tvář povědomá a nepatříte k fanouškům této povedené série, pak patříte nejspíš k velké seriálové rodině fanoušků Gilmorových děvčat, kde si Jared zahrál první lásku roztomilé Rory Gilmorové.

Samotný nový seriálový hrdina by neměl být přesnou kopií toho původního, ale mělo by jít o nový charakter postavy inspirovaný seriály Magnum a MaCGyver.

Seriál se zaměří na prozkoumání morálního stavu společnosti, soustředí se na rodinné vztahy a lidské hodnoty.

O filmu

Srdcem série je postava Cordella Walkera. Jde o vdovce a otce dvou dětí, který se vrací ke svému normálnímu životu do Austinu poté, co pracoval dva roky v utajení. Chce především zlepšit své vztahy s dětmi.

Inovačním prvkem seriálu je skutečnost, že Walker dostane stálého parťáka, kterým je navíc žena, jedna z mála, která se u Rangerů vyskytuje. Společně vytvoří tým hrdinů, které svět bude potřebovat. Ač jsou to osoby s odlišným charaktere, oba budou mít snahu ve společnosti prosazovat morální kodex. Jejich prací se stane boj za to, co je správné, bez ohledu na pravidla, která je v práci omezují.

Obsazení dalších rolí

Parťačku Jareda si zahraje Lindsay Morgan, známá tvář fantasy seriálu The 100 (2014 až 2020), který se uzavřel právě dotočenou sednou sezónou. Postava Micki bude soustředěná, bystrá a puntičkářská.

Další mužskou postavou bude bratr Cordella Walkera, kterého ztvární Keegan Allen. To bude chytrý a mírně arogantní muž, který má k bratrovi silné pouto.

Další výrazné postavy budou rodiče Walkera – Mitch Pileggi v roli zásadového otce a Molly Hagany jako chápající matka. Rodinku doplní dvě dospívající děti ve věku 16 a 14 let. Tvrdohlavou a extrémně inteligentní Stellu si zahraje Violet Brinson a v roli jejího mladšího bratra Arla se představí Kale Culley.

Ve vzpomínkových záběrech se objeví zesnulá manželka Emily v podání Geneviene Cortese.

Jared Padalecki je také výkonným producentem projektu. Vše ostatní kolem seriálu je přísně střeženo. S největší pravděpodobností půjde do světa 13 epizod a v ději budou na povrch vyplývat informace, které změní pohled na smrt Emily.