Láska má tolik podob: 2x komedie s českým dabingem o vztazích, naději a hledání té pravé lásky

Láska má tolik podob: 2x komedie s českým dabingem o vztazích, naději a hledání té pravé lásky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Láska a přátelství jsou nevyčerpatelným zdrojem příběhů, které pobaví a pohladí na duši. Přestože nejde o převratné náměty, filmy mají dobrý potenciál a přináší emocionální zážitek a neokoukané herecké obsazení.

Normální víkend (Holly Slept Over)

Americká komedie přináší naprosto neobyčejný víkend, který mladému páru trochu zamotá se životem a ovlivní celou řadu dalších osob.

V jedné z hlavních rolí se vrací na obrazovky známá tvář britské herečky Nathalie Emmanuel (33), kterou si určitě vybavíte jako krásku Missandei z Hry o trůny. Britský časopis FHM ji zařadil mezi 100 nejhezčích žen roku 2013.

Ve slabé chvilce se Audra (Britt Lower) přizná svému manželovi Noelovi (Josh Lawson), že se během studií zapletla se svou okouzlující spolubydlící Holly (Nathalie Emmanuel). Noel je velmi překvapený, a když se Holly objeví na návštěvě, setkání trojice vede k nápadu na erotické hrátky ve třech. Po sušenkách s marihuanou zmizí poslední zábrany a všichni se vrhají vstříc novému dobrodružství, o kterém se jim ani nesnilo.

Dlouhý víkend (Long Weekend)

Romantická komedie s prvky sci-fi vypráví příběh nešťastného spisovatele Barta (Finn Wittrock), který v pravý čas potkává tajemnou Viennu (Zoë Chaová).

Bart nemá zrovna nejlepší životní období. Vlastně si myslí, že už to ani horší být nemůže. Z donucení přijímá práci v lékařské ordinaci a nastěhuje se do garáže v domě svého nejlepšího přítele, jeho ženy a dětí. Je na mizině a v depresi. Jeho román nevydělal žádné peníze, jeho přítelkyně se s ním rozešla a on ignoruje telefonáty svého psychiatra.

Bart se opije a usne v kině. Probudí ho dívka a v ten okamžik jeho život začíná nabírat jiný směr. Jedna z věcí, která je spojuje, je rakovina, se kterou se oba setkali u svých matek.

Čím víc Bart dívku poznává, připadá mu zvláštní a tajemná. Pokládá jí otázky a ona se vyhýbá odpovědím.

Nakonec Bart pochopí onu tajemnost. Vienna je z budoucnosti a pracuje pro tajnou vládní pobočku, která v roce 2052 objevila cestování časem. Dívka se vrátila do minulosti z praktického důvodu. Chce nakoupit akcie, které jí v budoucnosti vydělají peníze, které poslouží k zaplacení léčby pro nemocnou matku.

Bart se svěřuje se svou známosti kamarádovi Dougovi, od kterého dostává rady. Mezitím se s dívkou sblíží a ona mu ukazuje svou bezpečnostní schránku.

Po noci strávené v poušti v poušti má dívka zdravotní problémy a Bart ji odvádí na vyšetření. Tam sám omdlí a probouzí se na lůžku s přítelem po boku. Ten mu vysvětluje, že měl nádor na mozku, ale naštěstí byl operovatelný. Také mu vysvětluje, že nádor mohl za to, že má vzpomínku na tajemnou dívku, která byla jen v jeho fantazii.

Jenže může tomu Bart věřit, když se mu na účtu najednou objeví balík peněz a ve schránce najde fotografie, které si s Viennou pořídili? Na zadní straně jedné z fotografií je připsaný vzkaz, jak dopadne v blízké budoucnosti jedno sportovní utkání Bartova sportovního týmu.

Zdroj článku: