Netflix konečně zveřejnil pokračování jednoho z nejkreativnějších a nejbrutálnějších nových seriálů

Netflix konečně zveřejnil pokračování jednoho z nejkreativnějších a nejbrutálnějších nových seriálů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co byla 2. sezóna „Love, Death & Robots“ výrazně kratší než 1. sezóna, nemohli se fanoušci dočkat dalších epizod této bláznivé animované antologie. Teď ale Netflix zveřejnil 3. řadu s hned devíti novými krátkometrážními filmy.

Kreativita nade vše

V Love, Death & Robots se kreativitě téměř nekladou meze. Seriál kombinuje nejrůznější styly animace (2D kresby, fotorealistické CGI obrázky) a vypráví tím krátké příběhy z celého světa. Tyto příběhy patří nejčastěji do žánrů sci-fi, hororu a fantasy (někdy s vážnějším, někdy s vtipnějším nádechem).

Výsledek, který je stejně rozmanitý jako i nemilosrdný z hlediska zobrazování násilí a sexu, je rozhodně jen pro dospělé.

To nyní platí také pro novou vlnu krátkých filmů, které přicházejí přesně rok po 2. sezóně: Od 20. května 2022 je na Netflixu přístupná kompletní třetí sezóna Love, Death & Robots.

Legendární režisér se také připojil

Třetí sezóna Love, Death & Robots je sice opět mnohem kratší než 18dílná první sezóna, ale s devíti filmy je aspoň o kousek delší než sezóna 2. Těšit se můžete i na dvě speciální lahůdky. Na jedné straně je „Three Robots: Strategies for Retreat“ přímým pokračováním jedné z nejlepších epizod série, která je stejně vtipná a originální jako její první část z 1. řady.

Kromě toho tu je i příběh od režiséra Davida Finchere, který zde poprvé režíroval animované dílo. Ve Fincherově temném krátkém filmu se posádka plachetnice lovící žraloky střetne s obrovským krabím monstrem, jehož velikost a inteligence se vyrovná pouze s jeho chuti po lidském mase.

Čtvrtá řada je zatím nejistá, ale pokud bude třetí stejně oblíbená jako první dvě, je velmi pravděpodobné, že tento seriál ještě neskončí.

Zdroje článku: