KVÍZ: Na lovu – Na obrazovce drmolí, ve studiu prý ne. Každopádně Vševěda obdivujeme

KVÍZ: Na lovu – Na obrazovce drmolí, ve studiu prý ne. Každopádně Vševěda obdivujeme
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díky vědomostní soutěži Na lovu se stal Jiří Martínek celebritou, respektovanou a obdivovanou pro neuvěřitelně obsáhlé znalosti. Někteří mu nerozumí, když něco huhlavě vysvětluje, ale všichni žasneme nad tím, kolik toho ví. Díky našemu kvízu můžete zjistit, kolik toho víte vy.

Ačkoli Doktor Vševěd někdy drmolí tak, že je mu jen stěží rozumět, diváci ho obdivují pro jeho zálibu ve vyprávění a sbírání nových vědomostí. Jeho rozsáhlé znalosti obdiv rozhodně zasluhují, navíc je to dle slov některých jedinců, kteří měli možnost setkat se s ním osobně, velký sympaťák.

„Je chytrý, ale nerozumím mu, jen občas nějaké slovo, a docela mně to vadí. Když už něco vysvětluje, zajímá mě to a chtěla bych to vědět.“

Je zvláštní, že na obrazovce drmolí, ale ve studiu jsem mu rozuměl každou hlásku.

„Mám úplně stejnou zkušenost. Ve studiu úplně v pohodě.“

Tento drobný nedostatek je ale samozřejmě většina diváků ochotná Jiřímu Martínkovi odpustit. Obávaný lovec patří k nejoblíbenějším a samotný pořad si u nás získal velkou popularitu.

Skvělá soutěž, Ondra Sokol je vtipný, lovci jsou chytří, Vševěd má nejvíce vědomostí, občas je mu špatně rozumět. Kalkulátor je zábavný, obě dámy jsou fajn.

Zkuste náš neméně zajímavý kvíz plný zapeklitých otázek, ať víte, jestli máte na to utkat se s lovci naživo.

Doufáme, že jste se u našeho kvízu dobře pobavili a také obohatili o užitečné postřehy. Snad vám to dodalo chuť vyzkoušet další podobné kvízy, tak hurá do toho.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři