Na Netflix se vrátí jeden z nejoblíbenějších seriálů a druhá řada bude zase plná skandálů a nahých těl

Na Netflix se vrátí jeden z nejoblíbenějších seriálů a druhá řada bude zase plná skandálů a nahých těl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix se netají s tím, že hitová série „Bridgertonových“ od tvůrkyně Shonda Rhimesové je především o sexu, nahotě a skandálech. A to ani nemusíme čekat na hotové epizody, už trailer je plný lascivních scén.

Milostný příběh

25. března přichází na Netflix druhá sezóna „Bridgertonových“, seriál se spoustou romantiky, fám a intrik, ale především s obrovskou porcí atraktivních těl a sexu. A streamovací služba se tím nijak netají – v nové upoutávce si kamera několikrát vesele pochutnává na svalech Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey), ať už zcela neskrývaných nebo prosvítajících přes promočené tričko. V 2. sezóně si v zájmu rodinné dynastie chce vybrat manželku.

Přestože jsou Anthonyho úmysly překvapivě čestné, hrozí, že se stane z nejnovějšího milostného dramatu pořádný skandál. Při pokusu zasnoubit se s bohatou a půvabnou Edwinou Sharmovou (Charithra Chandranová) se Anthonyovi začne líbit i její sestra Kate (Simone Ashleyová).

Daphne jako pomocnice

Anthonyho sestra Daphne (Phoebe Dynevorová), která v 1. sezóně bolestně zažila, jak komplikované mohou být srdeční záležitosti, je Anthonymu k dispozici se svými plány na svatbu. Její manžel Simon, vévoda z Hastings (Regé-Jean Page), se v téhle řadě neobjeví.

Zatímco se vrací mnoho známých tváří v podobě královny Charlotte (Golda Rosheuvelová), Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmellová), rodiny Featheringtonových a samozřejmě Lady Whistledown, bude v 2. sezóně také velmi speciální čtyřnohý nováček. „Bridgertonovi“ se objeví 25. března na Netflixu.

 

 

Zdroj: